Annons
TORSDAG 23 OKTOBER 2014 BRÖLLOPSMAGASINET - NORDENS LEDANDE BRÖLLOPSWEB FÖR DIG MED BRÖLLOP I TANKARNA

Bruden

Brud

 

Här finner du artiklar för bruden om allt från inspiration till brudklänning, val av brudskor, vigselring, brudbukett och andra accessoarer. Planera ditt bröllop tillsammans med Bröllopsmagasinet. För dig med bröllop i tankarna...

Foto: Fotografiqa

Artiklar


 • En tjuvkik in i klänningarnas värld

  En tjuvkik in i klänningarnas värld

  Det är inte bara vitt! Om du tittar in i bröllopsklänningarnas värld kommer du upptäcka att det finns olika klänningsmodeller, tygmaterial, och färgnyanser.

 • Innovativa hårsmycken

  Innovativa hårsmycken

  En ny bröllopskollektion har lanserats. Björnram Millinery´s första bröllopskollektion med vackra och unika hårsmycken och huvudbonader.

 • Säkra den perfekta klänningen

  Säkra den perfekta klänningen

  En klänning som inte hinner sys upp i tid? Fel material, storlek eller färg? Oftast blir bröllopsklänningen precis lika drömsk som man fantiserat om men det gäller att inte gå i fällorna.

 • Under bröllopsklänningen

  Under bröllopsklänningen

  ”Det lilla under” är något som de flesta blivande brudar har hört talas om och vad du bär under bröllopsklänningen kan vara det som gör att klänningen sitter som gjuten på din stora dag.

 • Packa brudväskan rätt

  Packa brudväskan rätt

  När dagen D är kommer vill man att allt ska gå som planerat. Men det är inte alltid det blir så. Tårar, maskor i strumpbyxorna, värme, huvudvärk och regn. Listan kan göras lång på oförutsedda händelser. Därmed inte sagt att de går att besegra.
  <...>
 • Varmt och vackert

  Varmt och vackert

  Drömmer du om ett vackert vinterbröllop? Tänk då på att välja accessoarer som både är vackra och som värmer. Det ena behöver inte utesluta det andra och som hjälp på traven har vi valt ut några som kan värma även en kylig sommarkväll.

 • Accessoarer i tiden

  Accessoarer i tiden

  Att välja accessoarer till sitt bröllop är en resa i sig. De rätta accessoarerna kan lyfta hela looken.

 • Så såg vi ut för 20 år sedan

  Så såg vi ut för 20 år sedan

  I år firar Bröllopsmagasinet porslinsbröllop med läsarna, eftersom det är 20-år sedan första nummret gavs ut i Danmark. Men det har hänt en hel del med bröllopstrenderna sedan dess. Vi har tagit reda på vad.

   

 • Vilken klänning är du?

  Vilken klänning är du?

  Vad du väljer att ha på dig för klänning på livets viktigaste dag avslöjar en hel del om dig som person. Allt ifrån ärmlängd till dekorationer och accessoarer speglar delar av ditt inre. Om du känner dig hemma i din klädsel kommer du att njuta av hel...
 • Pricken över i!

  Pricken över i!

  Carrie Bradshaw (Sex and the City) utbrast när hon blev rånad: “Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take my ring and my watch but please don’t take my Manolo Blahniks. Tyvärr lyssnade inte tjuven utan stal även hennes älskade Manolos sk...

WedTV

INKÖPSGUIDEN
Sök företag
FÖRETAG I FOKUS

Melody Flowers

Närmar sig den stora dagen?

Vi är här för att hjälpa er på vägen mot ert drömbröllop och vårt mål är att er sp...


Läs mer >>

VAD TYCKER DU?

Vad tycker du?
Skall ni ha något speciellt tema på gästernas klädsel?MAGASINET

Bröllopsmagasinet ute vecka 9!

Mer än 340 sidor! Hitta din drömklänning, massor av nya modeller. Ljuvliga smycken & ringar. Allt du behöver inför bröllopsplaneringen. Frossa bland läckra bröllopsmenyer. Tävling med fina priser. Hitta den perfekta bröllopsresan. Allt för brudgummen.

Provbläddra det nya numret >>

Annons