Schalins Ringar släpper två nya serier

Schalins

Schalins Ringar släpper inom kort två nya serier av designade förlovnings- och vigselringar,  Attract och Desire.  Schalins Ringar är Nordens ledande ringtillverkare av förlovnings- och vigselringar och har varit svenska folkets guldsmed i över 60 år. All design och produktion sker i egen anläggning i Sverige.

Text: Mårten Melin | Foto: Schalins

Attract
Den stora nyheten i årets kollektion är serien Attract, ringar för män. - ”Vi har sett en trend att fler och fler män smyckar sig med ringar och gärna vill ha en diamant infattad. Så vi svarar upp mot behovet och släpper Attract, ringar med diamanter för män”, säger affärschef Mårten Melin.

Serien Attract har 6 st. ringar. Ringarna lämpar sig bra i vitguld, ohrodinerade för det råa vitguldets färg och infattade med svarta och vita diamanter.  - ” Våra designers har tänkt på ett avskalat, lite naket budskap med enkla och raka linjer.”

Desire
Nästa nyhet i kollektionen är  ”top-of-the-line”  kollektionen Desire.  Serien utgörs av 4 st. exklusiva ringar där stora diamanter eller ett stort antal diamanter är basen i ringarnas design. Ringarna passar för såväl förlovning, vigsel som smyckesring.

”Med Desire visar vi verkligen vad vi kan. Det här är riktigt exklusiva ringar och finns hos utvalda återförsäljare.”  Priset för en ring i serien Desire är från 25000 till 95000 kr.

Om Schalins Ringar
Schalins Ringar har ett brett sortiment av egendesignade kvalitetsringar för förlovning och vigsel eller som gåva till en älskad vän.

Schalins Ringar står för en 60-årig tradition av svensk design, svensk tillverkning, svenskt guld, minimal miljöpåverkan och högsta tillverkningskvalitet.

Schalins Ringar säljs enbart genom utvalda återförsäljare. Där erbjuds ett stort sortiment av vigsel- förlovnings- och smyckesringar, personlig service, storleksprovning och goda råd av erfarna guldsmeder.

schalins.se 

Publicerad 2011-02-16


 • Diamantjakten

  Diamantjakten

  Nu är vinnarna dragna i en av Sveriges vinstrikaste tävlingar – Diamantjakten
 • Världens dyraste förlovningsringar

  Världens dyraste förlovningsringar

  Världens mest påkostade förlovningsringar ägs inte av kungligheter utan av kändisar.  Läs om vilka kändisar som promenerar runt med en förmögenhet på fingret.

 • Vigselringen - en symbol för er kärlek!

  Vigselringen - en symbol för er kärlek!

  Att lova varandra evig kärlek och ingå äktenskap är en av de största händelserna en människa kan uppleva i sitt liv. Ringen med sin slutna cirkel är i sig en urgammal ...

 • Trendiga smycken

  Trendiga smycken

  Stora, iögonfallande halsband och örhängen - så kallade statementsmycken - eller små, färgade stenar, diamanter eller pärlor? Vilken stil du väljer hänger oftast mer p...

 • Rosa guld och palladium från Schalins

  Rosa guld och palladium från Schalins

  Rosa guld  är en gnistrande legering av guld, silver och koppar, som besitter alla guldets positiva egenskaper. Det rosa guldet ger en fantastisk färgbrytning mot...
 • Vigselringen

  Vigselringen

  Det finns nog inget som är så förknippat med bröllop som vigselringar. Vid ett bröllop växlar man ringar och därefter bär man sin ring som ett tecken på att man är gif...

 • Nyheter från Schalins

  Nyheter från Schalins

  Ringarna ingår i Schalins nya satsning My Design, ett antal nydesignade ringmodeller med infattade diamanter, namnsatta efter vackra kända musikstycken.

 • Diamantens alla ansikten

  Diamantens alla ansikten

  Marilyn Monroe hade rätt när hon sa att diamanten är en flickas bästa vän. Den ädla stenen är nämligen fortfarande den mest eftertraktade i världen.

 • A girl’s best (och näst bästa) friend….

  A girl’s best (och näst bästa) friend….

  Era ögon glittrar säkert redan av glädje inför er stora dag. Så varför inte fördriva tiden med att titta närmare på lite glittrande ädelstenar?

 • Diamanter - en gåva från moder jord!

  Diamanter - en gåva från moder jord!

  Diamanten är gjord av rent kol som kristalliserats under högt tryck och värme djupt under våra fötter, i jordskorpan. Efter det har den först upp till jordens yta i mo...