Annons
TORSDAG 23 OKTOBER 2014 BRÖLLOPSMAGASINET - NORDENS LEDANDE BRÖLLOPSWEB FÖR DIG MED BRÖLLOP I TANKARNA

Registrera användare

Varför registrera sig?
Efter att du gått igenom registreringen kommer du till din egen personliga sida, där kan du spara intressanta artiklar, bilder och videoklipp som dina favoriter. Det är också här man administrerar sin egen Bröllopssida och blogg om man väljer att skapa en sådan. Det kommer dessutom fyllas på med massor av bra verktyg som underlättar er bröllopsplanering.

Bröllopsblogg
Ni kan börja skriva en egen blogg om ert bröllop, enkelt dela med er av den via Facebook eller Twitter. Du kan även läsa och kommentera andra brudpars bloggar.

Personliga bröllopssida
En egen bröllopssida är ett smidigt sätt att hålla alla era bröllopsgäster uppdaterade om detaljerna kring ert bröllop. När ni skapar er egen bröllopssida får den en enkel adress under vår domän som är lätt att komma ihåg och att sprida bland gäster och vänner. Det finns ett antal trevliga layouter att välja mellan och sidan är mycket enkel att sköta.

Välkommen in
Vi på Bröllopsmagasinet önskar er välkomna in på sidan, är det något ni undrar över tveka inte att skicka ett mail till vår webavdelning: web@brollopsmagasinet.seStad

Telefon (frivillig)
Annons