Annons
TORSDAG 23 OKTOBER 2014 BRÖLLOPSMAGASINET - NORDENS LEDANDE BRÖLLOPSWEB FÖR DIG MED BRÖLLOP I TANKARNA

Mässkalender

Mässor och andra bröllopsevent är en viktig arena för att samla inspiration till sin bröllopsplanering. Här under finner du ett urval av de bröllopsmässor som arrangeras under våren runt om i landet.

Fest och Bröllop Örebro

Fest och Bröllop Örebro 7/2

För femte gången upprepar vi succén, Välkommen till Fest och bröllopsmässan!

På Örebro Slott kommer vi att få uppleva två fantastiska dagar den 7-8 Februari 2015. Två unika dagar fyllda av fantasi, smak och upplevelser. Ett fest och bröllopsarrangemang där man finner det mest inspirerande och det bästa som finns i branschen. Allt samlat i Örebro Slotts fantastiska lokaler. Mässan ska erbjuda inspiration, 2015 års trender, tips och idéer för alla livsnjutare, fest, bröllopsplanerare och andra högtider.

Smakupplevelser av läckerheter som snittar, delikatesser, bakelser, choklad och mycket annat som förgyller ifrån utställare.Allt för ditt sagobröllop. Den mest minnesvärda dagen i livet, är för många, dagen då man gifter sig. Här finns starka traditioner att utveckla. På mässan vill vi presentera ”allt” som kan tänkas göra ett bröllop lyckat och oförglömligt. Allt inom Fest & Bröllop helt enkel!

Tävlingar på mässan Diverse tävlingar arrangeras så som “Vinn ditt bröllop” och "Vinn en upplevelse"

Läs mer på www.upplevfestobrollop.se eller besök Örebro slott

Entré: 160kr
Öppettider: Lö : 11:00-17:00
Sö : 11:00-16:00

WedTV

INKÖPSGUIDEN
Sök företag
FÖRETAG I FOKUS

Efva Attling Stockholm

Ett smycke från Efva Attling Stockholm blir både en exklusiv och minnesvärd present. Efva designar silver- och guldsmycken för ...


Läs mer >>

VAD TYCKER DU?

Vad tycker du?
Skall ni ha något speciellt tema på gästernas klädsel?MAGASINET

Bröllopsmagasinet ute vecka 9!

Mer än 340 sidor! Hitta din drömklänning, massor av nya modeller. Ljuvliga smycken & ringar. Allt du behöver inför bröllopsplaneringen. Frossa bland läckra bröllopsmenyer. Tävling med fina priser. Hitta den perfekta bröllopsresan. Allt för brudgummen.

Provbläddra det nya numret >>

Annons