Om oss

Bröllopsmagasinet är tidningen för dig som har giftermål i tankarna. Här finner du läsvärda artiklar gällande bröllop – allt från klänningar och festlokaler till tårtor och ringar.

Bröllopsmagasinet ges ut av det nordiska förlaget Bridal Magazine Group som har sitt huvudkontor i Uddevalla i Sverige. Det första tryckta magasinet gavs ut i Danmark 1993 och numera finner du våra bröllopsmagasin i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under våra år i bröllopsbranschen har vi upparbetat en stark position på den nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i respektive land.

Tillsammans med vår bröllopswebb i respektive land är vi en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Förutom våra produkter riktade direkt till brudparen, ligger vi bakom branschmagasinet Nordic Bridal – nordens enda branschmagasin för bröllopsmode. Nordic Bridal distribueras till över 1.300 butiker och återförsäljare i norden, som arbetar med bröllopskläder och accessoarer.

Kontakt

Vill du maila en speciell avdelning, skicka pressmeddelandeneller lämna in annonsmaterial? Använd adresserna nedan.

 

Bröllopsmagasinet
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla

Tel: 0522 – 68 11 90 Fax: 0522 – 68 11 99

Administration

tom

Anders Wallgren
VD/Ägare
Tel: 0522-68 11 91
anders@bridalmagazinegroup.com

tom

Monica Öjeling
Operativ chef
Tel: 0522-68 11 98
monica@bridalmagazinegroup.com

Säljavdelningen

tom

Jon-Erik Kristiansen
Delägare / Sälj
Tel: +47 23 00 80 93
jon-erik@bridalmagazinegroup.com

tom

Camilla Lindahl
Säljchef
Tel: 0522-68 11 93
camilla@bridalmagazinegroup.com

tom

Anna-Lena Carlsson
Mediasäljare (Sverige)
Tel: 0522-68 11 96
anna-lena@bridalmagazinegroup.com

peter-01

Peter Linde
Mediasäljare (Sverige)
Tel: 0522-68 11 97
peter@bridalmagazinegroup.com

tom

Milene Lilja
Mediasäljare (Mammaledig)
Tel: 0522-68 11 97
milene@bridalmagazinegroup.com

tom

Gyltene Ademi
Mediasäljare (Danmark)
Tel: +46 522-68 11 56
gyltene@bridalmagazinegroup.com

virpi-01

Virpi Kaijankoski Bäck
Mediasäljare (Finland)
Tel: +358 9 32 95 11 06
virpi@bridalmagazinegroup.com

karsten-01

Karsten Hjortland
Mediasäljare (Norge)
Tel +47 23008096
karsten@bridalmagazinegroup.com

jonathan-01

Jonatan Stensrud
Mediasäljare (Sverige/Norge)
Tel +46 522-68 11 67
Tel: +47 23 00 80 97
jonatan@bridalmagazinegroup.com

Grafisk produktion

tom

Jerker Löf
Produktionschef
Tel: 0522-68 11 54
jerker@bridalmagazinegroup.com

tom

Malin Wilhelmsen
Grafiker
Tel: +47 23 00 80 94
malin@bridalmagazinegroup.com

Redaktion

tom

Anna Storm
Chefredaktör
Tel: 0522-68 11 82
anna@bridalmagazinegroup.com

tom

Jeanette Henriksson
Skribent / regional redaktör
Tel: 0522-68 11 85
jeanette@bridalmagazinegroup.com

Annons

toppbanner2

<< Artiklar >>

Annons

Läsvärt

 • Blomsterkavalkad

  1. blommor
  Låt dig inspireras av vackra brudbuketter från några av landets ledande florister
 • Packa brudväskan rätt

  Svitlana-ua
  Förnödenheter inför den stora dagen ska förberedas och sedan packas på rätt sätt. Bröllopsmagasinet ger dig de bästa tipsen här.
 • Sminkmärket ParisBerlin om brudsminkning

  shutterstock_Dasha Petrenko (2)
  På bröllopsdagen står bruden i fokus och många blickar riktas mot dig under denna dag. En dag då du vill stråla och visa upp ditt vackraste jag. Sminkmärket ParisBerlin pratar om brudsminkning och vad du egentligen ska tänka på.

Annons

 • Stor planeringsguide för blivande brudpar

  planeringsguide1_T
  Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker, vid rätt tidpunkt, i planeringen. Bröllopsmagasinet hjälper er på traven med beslut som ska fattas, matnyttiga tips, viktiga kontakter och att-göra-listor.
 • Bröllop – med eller utan barn?

  Oliveromg
  Det är ni själva som brudpar som bestämmer vilka som ska bjudas in till ert bröllop. En fråga som ofta dyker upp i planeringen är om barn också är välkomna? Bröllopsmagasinet ger er de bästa tipsen kring frågan.
 • Köp brudklänningen i en butik

  klanningbutik1_t
  Det vimlar av hemsidor som säljer brudklänningar. De lockar med fina bilder på vackra klänningar men var medveten om att klänningarna på bilderna är stulna bilder på originalklänningar. Påkostade, välsydda och med bra passform. Det är inte de klänningar som kommer i paketen. Det är kopior, ofta dåliga sådana.
 • Nya tidens bröllopstårtor

  tårtor_141023_3_t
  Mode och internationella influenser har fullkomligt tagit den svenska bröllopsvärlden med storm. De bröllopstårtor som idag tillverkas på konditorier över hela landet för att vara en vacker höjdpunkt på bröllop blir mer och mer detaljerade med spets, volanger, glänsande färger, texter och ätbara rosor som man med blotta ögat knappt kan se om det är en vacker snittblomma eller om den är tillverkad i socker.
 • Bordsdukningar

  141023_dukning1_t
  I dag är det vanligast med flera små, runda bord vid bröllopsmiddagen. Men det är inte säkert att det som är vanligast passar bäst till er fest. Vi har tagit ett snack med Heidi Elisabeth Fjellheim som är chef på Losby Gods där det arrangeras bröllop i stort sett varje lördag året runt.
 • Långt äktenskap

  141023_aktenskap_t
  Äntligen har du hittat den partner som du alltid drömt om. Snart går er bröllopsdag av stapel men du bekymrar dig för hur du skall få denna lyckliga känsla att hålla livet ut. Här kommer några handfasta tips på vad du kan tänka på.

Annons

 • Stor planeringsguide för blivande brudpar

  planeringsguide1_T
  Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker, vid rätt tidpunkt, i planeringen. Bröllopsmagasinet hjälper er på traven med beslut som ska fattas, matnyttiga tips, viktiga kontakter och att-göra-listor.
 • Klädkod – Vad gäller?

  klädkod_141024_t
  Bröllopsinbjudan har dimpt ner i brevlådan. Ni är inbjudna till att dela brudparets högtidsdag. Men vad ska ni ha på er? Vad innebär dresskoden som står på inbjudan?
 • Vem gör vad på bröllopet?

  vemgörvad1_141023_t
  Bröllopsplaneringen är verkligen något alldeles extra! Att välja ut bröllopsklänningen, bröllopsplatsen och sätta ihop gästlistan, är bara lite av vad som måste fixas. Viktiga nyckelpersoner ska också utses. Men vem gör egentligen vad på ett bröllop?
 • Så lyckas du som brudtärna

  141023_tarna_t
  Din bästa vän ska gifta sig och hon har gett dig det hedersfyllda uppdraget som hederstärna eller brudtärna. Här kommer tipsen som gör dig bäst på jobbet!
 • Bröllopsgåvor som går i arv

  141023_gava_t
  Vem vill inte ge en personlig och unik bröllopsgåva som dessutom kan gå i arv och glädja i flera generationer? Bröllopsmagasinet har tagit pulsen på gåvomarknaden och ger här lite tips på just gåvor som kan gå i arv.
 • Topp 5 smekmånadsdestinationer

  Mexico_t
  Här listar vi fem av de hetaste smekmånadsdestinationerna just nu. En bröllops- resa får gärna vara ett speciellt och exotiskt resmål och därför står sig favoriter som Mauritius och Maldiverna i Indiska Oceanen som solklara topp fem destinationer.


Håll koll på oss