brud2

Om oss

Bröllopsmagasinet är tidningen för dig som har giftermål i tankarna. Här finner du läsvärda artiklar gällande bröllop – allt från klänningar och festlokaler till tårtor och ringar.

Bröllopsmagasinet ges ut av det nordiska förlaget Bridal Magazine Group som har sitt huvudkontor i Uddevalla i Sverige. Det första tryckta magasinet gavs ut i Danmark 1993 och numera finner du våra bröllopsmagasin i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under våra år i bröllopsbranschen har vi upparbetat en stark position på den nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i respektive land.

Tillsammans med vår bröllopswebb i respektive land är vi en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Förutom våra produkter riktade direkt till brudparen, ligger vi bakom branschmagasinet Nordic Bridal – nordens enda branschmagasin för bröllopsmode. Nordic Bridal distribueras till över 1.300 butiker och återförsäljare i norden, som arbetar med bröllopskläder och accessoarer.

Kontakt

Vill du maila en speciell avdelning, skicka pressmeddelandeneller lämna in annonsmaterial? Använd adresserna nedan.

 

Bröllopsmagasinet
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla

Tel: 0522 – 68 11 90 Fax: 0522 – 68 11 99

Administration

tom

Anders Wallgren
VD/Ägare
Tel: 0522-68 11 91
anders@bridalmagazinegroup.com

tom

Monica Öjeling
Operativ chef
Tel: 0522-68 11 98
monica@bridalmagazinegroup.com

Säljavdelningen

tom

Jon-Erik Kristiansen
Delägare / Sälj
Tel: +47 23 00 80 93
jon-erik@bridalmagazinegroup.com

tom

Camilla Lindahl
Säljchef
Tel: 0522-68 11 93
camilla@bridalmagazinegroup.com

tom

Anna-Lena Carlsson
Mediasäljare (Sverige)
Tel: 0522-68 11 96
anna-lena@bridalmagazinegroup.com

tom

Sara Clarholm
Mediasäljare (Sverige)
Tel: 0522-68 11 97
sara@bridlamagazinegroup.com

tom

Milene Lilja
Mediasäljare (Mammaledig)
Tel: 0522-68 11 97
milene@bridalmagazinegroup.com

tom

Gyltene Ademi
Mediasäljare (Danmark)
Tel: +46 522-68 11 56
gyltene@bridalmagazinegroup.com

tom

Virpi Kaijankoski Bäck
Mediasäljare (Finland)
Tel: +358 9 32 95 11 06
virpi@bridalmagazinegroup.com

tom

Karsten Hjortland
Mediasäljare (Norge)
Tel: +46 522-68 11 66
karsten@bridalmagazinegroup.com

tom

Trine Rambøl
Mediasäljare (Norge)
Tel: +47 23 00 80 97
trine@bridalmagazinegroup.com

Grafisk produktion

tom

Jerker Löf
Produktionschef
Tel: 0522-68 11 54
jerker@bridalmagazinegroup.com

tom

Malin Wilhelmsen
Grafiker
Tel: +47 23 00 80 94
malin@bridalmagazinegroup.com

Redaktion

tom

Anna Storm
Redaktör Norden
Tel: 0522-68 11 82
anna@bridalmagazinegroup.com

tom

Jeanette Henriksson
Skribent / regional redaktör
Tel: 0522-68 11 85
jeanette@bridalmagazinegroup.com

Annons

toppbanner2

<< Artiklar >>

Annons

Läsvärt

 • Låt blommorna sköta snacket

  kamonrat
  Efter att man ställt sig den frågan kommer man snabbt till nästa tanke; skulle man kanske kunna säga något med blommorna? Svaret är JA, man kan förmedla de flesta budskap med blommor och framförallt genom blommornas färger. Bröllopsmagasinet har forskat lite i ämnet.
 • Tjusningen med vinterbröllop

  Rodionov
  Sommaren är bröllopsbranschens högsäsong. Men väljer du istället att gifta dig på vintern har du alla chanser att få dina förstahandsval och önskningar uppfyllda. Läs mer om fördelarna med vinterbröllop här.
 • På fotoresa i Dubai

  dubai 004
  Varje år åker Bröllopsmagasinet till en ny destination för att fotografera brud- och herrmode till magasinet. I år åkte vår chefredaktör Anna tillsammans med ett fantastiskt team till Dubai och fick uppleva staden, den fantastiska miljön och efter en vecka hade de skapat makalösa bilder till det kommande numret.

Annons

 • Bröllop – med eller utan barn?

  Oliveromg
  Det är ni själva som brudpar som bestämmer vilka som ska bjudas in till ert bröllop. En fråga som ofta dyker upp i planeringen är om barn också är välkomna? Bröllopsmagasinet ger er de bästa tipsen kring frågan.
 • Köp brudklänningen i en butik

  klanningbutik1_t
  Det vimlar av hemsidor som säljer brudklänningar. De lockar med fina bilder på vackra klänningar men var medveten om att klänningarna på bilderna är stulna bilder på originalklänningar. Påkostade, välsydda och med bra passform. Det är inte de klänningar som kommer i paketen. Det är kopior, ofta dåliga sådana.
 • Nya tidens bröllopstårtor

  tårtor_141023_3_t
  Mode och internationella influenser har fullkomligt tagit den svenska bröllopsvärlden med storm. De bröllopstårtor som idag tillverkas på konditorier över hela landet för att vara en vacker höjdpunkt på bröllop blir mer och mer detaljerade med spets, volanger, glänsande färger, texter och ätbara rosor som man med blotta ögat knappt kan se om det är en vacker snittblomma eller om den är tillverkad i socker.
 • Bordsdukningar

  141023_dukning1_t
  I dag är det vanligast med flera små, runda bord vid bröllopsmiddagen. Men det är inte säkert att det som är vanligast passar bäst till er fest. Vi har tagit ett snack med Heidi Elisabeth Fjellheim som är chef på Losby Gods där det arrangeras bröllop i stort sett varje lördag året runt.
 • Långt äktenskap

  141023_aktenskap_t
  Äntligen har du hittat den partner som du alltid drömt om. Snart går er bröllopsdag av stapel men du bekymrar dig för hur du skall få denna lyckliga känsla att hålla livet ut. Här kommer några handfasta tips på vad du kan tänka på.
 • Morgongåvan – kärlekens gåva

  141023_morgongave1_t
  Morgongåvan är en urgammal tradition som innebär att både brud och brudgum ska överraska varandra med en present på morgonen efter bröllopsnatten.

Annons

 • Klädkod – Vad gäller?

  klädkod_141024_t
  Bröllopsinbjudan har dimpt ner i brevlådan. Ni är inbjudna till att dela brudparets högtidsdag. Men vad ska ni ha på er? Vad innebär dresskoden som står på inbjudan?
 • Vem gör vad på bröllopet?

  vemgörvad1_141023_t
  Bröllopsplaneringen är verkligen något alldeles extra! Att välja ut bröllopsklänningen, bröllopsplatsen och sätta ihop gästlistan, är bara lite av vad som måste fixas. Viktiga nyckelpersoner ska också utses. Men vem gör egentligen vad på ett bröllop?
 • Så lyckas du som brudtärna

  141023_tarna_t
  Din bästa vän ska gifta sig och hon har gett dig det hedersfyllda uppdraget som hederstärna eller brudtärna. Här kommer tipsen som gör dig bäst på jobbet!
 • Bröllopsgåvor som går i arv

  141023_gava_t
  Vem vill inte ge en personlig och unik bröllopsgåva som dessutom kan gå i arv och glädja i flera generationer? Bröllopsmagasinet har tagit pulsen på gåvomarknaden och ger här lite tips på just gåvor som kan gå i arv.
 • Topp 5 smekmånadsdestinationer

  Mexico_t
  Här listar vi fem av de hetaste smekmånadsdestinationerna just nu. En bröllops- resa får gärna vara ett speciellt och exotiskt resmål och därför står sig favoriter som Mauritius och Maldiverna i Indiska Oceanen som solklara topp fem destinationer.
 • Malaysia – Ert eget tropiska paradis

  VSMXCUNMUJ1009
  Är ni osäkra på var ni ska åka på bröllopsresa? Nu behöver ni inte leta längre.Perhentian Islands i det nordöstliga hörnet av Malaysia har allt som ni någonsin har drömt om - och mer därtill.


Håll koll på oss