Om oss

Bröllopsmagasinet är tidningen för dig som har giftermål i tankarna. Här finner du läsvärda artiklar gällande bröllop – allt från klänningar och festlokaler till tårtor och ringar.

Bröllopsmagasinet ges ut av det nordiska förlaget Bridal Magazine Group som har sitt huvudkontor i Uddevalla i Sverige. Det första tryckta magasinet gavs ut i Danmark 1993 och numera finner du våra bröllopsmagasin i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under våra år i bröllopsbranschen har vi upparbetat en stark position på den nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i respektive land.

Tillsammans med vår bröllopswebb i respektive land är vi en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Förutom våra produkter riktade direkt till brudparen, ligger vi bakom branschmagasinet Nordic Bridal – nordens enda branschmagasin för bröllopsmode. Nordic Bridal distribueras till över 1.300 butiker och återförsäljare i norden, som arbetar med bröllopskläder och accessoarer.

Kontakt

Vill du maila en speciell avdelning, skicka pressmeddelandeneller lämna in annonsmaterial? Använd adresserna nedan.

 

Bröllopsmagasinet
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla

Tel: 0522 – 68 11 90 Fax: 0522 – 68 11 99

Administration

Anders_personalbild

Anders Wallgren
VD/Ägare
Tel: +46(0)522-68 11 91
anders@bridalmagazinegroup.com

Kine 004

Kine Börjesson
Operativ chef
Tel: +46(0)522-68 11 98
kine@bridalmagazinegroup.com

Säljavdelningen

tom-150x150_2

Jon-Erik Kristiansen
Delägare / Sälj
Tel: +47 23 00 80 93
jon-erik@bridalmagazinegroup.com

tom-150x150_2

Camilla Lindahl
Säljchef
Tel: +46(0)522-68 11 93
camilla@bridalmagazinegroup.com

tom-150x150_2

Anna-Lena Carlsson
Mediasäljare (Sverige)
Tel: +46(0)522-68 11 96
anna-lena@bridalmagazinegroup.com

virpi-01

Virpi Kaijankoski Bäck
Mediasäljare (Finland)
Tel: +358 9 32 95 11 06
virpi@bridalmagazinegroup.com

karsten-01

Karsten Hjortland
Mediasäljare (Norge)
Tel +47 23008096
karsten@bridalmagazinegroup.com

jonathan-01

Jonatan Stensrud
Mediasäljare (Sverige)
Tel +46 522-68 11 67
jonatan@bridalmagazinegroup.com

tom-150x150_2

Naim Murseli
Mediasäljare
Tel: +46(0)522 68 11 95
naim@bridalmagazinegroup.com

Grafisk produktion

jerker_persbild

Jerker Löf
Produktionschef
Tel: +46 (0)522-68 11 86
jerker@bridalmagazinegroup.com

malin

Malin Wilhelmsen
Grafiker
Tel: +46 (0)522-68 11 87
malin@bridalmagazinegroup.com

Redaktion

anna_storm

Anna Storm
Chefredaktör
Tel: +46(0)522-68 11 82
anna@bridalmagazinegroup.com

jeanette

Jeanette Henriksson
Skribent / regional redaktör
Tel: +46(0)522-68 11 85
jeanette@bridalmagazinegroup.com

Annons

nyttnummer_se_V15

Läsvärt

 • Blomsterkavalkad

  1blommor
  Låt dig inspireras av vackra brudbuketter från några av landets ledande florister
 • Packa brudväskan rätt

  Svitlana-ua
  Förnödenheter inför den stora dagen ska förberedas och sedan packas på rätt sätt. Bröllopsmagasinet ger dig de bästa tipsen här.
 • Sminkmärket ParisBerlin om brudsminkning

  shutterstock_Dasha Petrenko (2)
  På bröllopsdagen står bruden i fokus och många blickar riktas mot dig under denna dag. En dag då du vill stråla och visa upp ditt vackraste jag. Sminkmärket ParisBerlin pratar om brudsminkning och vad du egentligen ska tänka på.

Annons

 • Tiara blir örhänge och ring

  tiara_001
  Minnet av bröllopsdagen förstärks genom smycken som kan bäras och njutas både till vardag och fest efteråt. Årets nyhet förvandlar One Carat-tiaran till ett par örhängen och en trestensring.
 • Vigselringen – ett fantastiskt hantverk i modern tappning

  shutterstock_Syda Productions_webb
  Den stora dagen är bestämd och framför er har ni en rad härliga beslut att fatta. Ett av de första och viktigaste besluten innefattar valet av vigselring och det är nu dags för er att besöka en guldsmed. Vi på Bröllopsmagasinet intervjuade Jonas på Juvelia för att se hur deras process går till när en vigselring tillverkas.
 • Stor planeringsguide för blivande brudpar

  planeringsguide1_T
  Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker, vid rätt tidpunkt, i planeringen. Bröllopsmagasinet hjälper er på traven med beslut som ska fattas, matnyttiga tips, viktiga kontakter och att-göra-listor.
 • Bröllop – med eller utan barn?

  Oliveromg
  Det är ni själva som brudpar som bestämmer vilka som ska bjudas in till ert bröllop. En fråga som ofta dyker upp i planeringen är om barn också är välkomna? Bröllopsmagasinet ger er de bästa tipsen kring frågan.
 • Köp brudklänningen i en butik

  klanningbutik1_t
  Det vimlar av hemsidor som säljer brudklänningar. De lockar med fina bilder på vackra klänningar men var medveten om att klänningarna på bilderna är stulna bilder på originalklänningar. Påkostade, välsydda och med bra passform. Det är inte de klänningar som kommer i paketen. Det är kopior, ofta dåliga sådana.
 • Nya tidens bröllopstårtor

  tartor_141023_3_t
  Mode och internationella influenser har fullkomligt tagit den svenska bröllopsvärlden med storm. De bröllopstårtor som idag tillverkas på konditorier över hela landet för att vara en vacker höjdpunkt på bröllop blir mer och mer detaljerade med spets, volanger, glänsande färger, texter och ätbara rosor som man med blotta ögat knappt kan se om det är en vacker snittblomma eller om den är tillverkad i socker.

Annons

 • Stor planeringsguide för blivande brudpar

  planeringsguide1_T
  Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker, vid rätt tidpunkt, i planeringen. Bröllopsmagasinet hjälper er på traven med beslut som ska fattas, matnyttiga tips, viktiga kontakter och att-göra-listor.
 • Klädkod – Vad gäller?

  kladkod_141024_t
  Bröllopsinbjudan har dimpt ner i brevlådan. Ni är inbjudna till att dela brudparets högtidsdag. Men vad ska ni ha på er? Vad innebär dresskoden som står på inbjudan?
 • Vem gör vad på bröllopet?

  vemgorvad1_141023_t
  Bröllopsplaneringen är verkligen något alldeles extra! Att välja ut bröllopsklänningen, bröllopsplatsen och sätta ihop gästlistan, är bara lite av vad som måste fixas. Viktiga nyckelpersoner ska också utses. Men vem gör egentligen vad på ett bröllop?
 • Så lyckas du som brudtärna

  141023_tarna_t
  Din bästa vän ska gifta sig och hon har gett dig det hedersfyllda uppdraget som hederstärna eller brudtärna. Här kommer tipsen som gör dig bäst på jobbet!
 • Bröllopsgåvor som går i arv

  141023_gava_t
  Vem vill inte ge en personlig och unik bröllopsgåva som dessutom kan gå i arv och glädja i flera generationer? Bröllopsmagasinet har tagit pulsen på gåvomarknaden och ger här lite tips på just gåvor som kan gå i arv.
 • Topp 5 smekmånadsdestinationer

  Mexico_t
  Här listar vi fem av de hetaste smekmånadsdestinationerna just nu. En bröllops- resa får gärna vara ett speciellt och exotiskt resmål och därför står sig favoriter som Mauritius och Maldiverna i Indiska Oceanen som solklara topp fem destinationer.


Håll koll på oss