10 saker varje brud borde ha

Dessa tio saker är A och O i bröllopsplaneringen.

Text: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

1. En bästa vän

Att ha en bästa vän med sig genom bröllopsplaneringen och under den stora dagen är ovärderligt. Även mamma/syster fungerar lika bra.

En fantastisk bröllopsklänning

2. En fantastisk bröllopsklänning

På bröllopsdagen har du verkligen anledning till att vara vackrast i världen. Satsa på en enastående bröllopsklänning som framhäver ditt mest fantastiska jag.

3. Ett öppet sinne

Många har redan i början av planeringen en tydlig bild av hur bröllopet ska vara, men ha ett öppet sinne och våga addera/ta bort saker under planeringens gång.

4. En stund för er själva

Avsatt tid på bröllopsdagen bara för dig och din partner. Ibland är dagen så fullspäckad att ni glömmer av att se och njuta av varandra. Avsatt en tid någon gång under dagen där ni är för er själva.

5. En härlig bröllopsresa

Dagen efter bröllopet är magisk! Dock kan en tomhet infinna sig när den stora dagen är över – se då till att ha en härlig bröllopsresa inbokad att se fram emot.

6. Två par skor

Att ha ett par extra skor att byta till under bröllopsfesten kommer dina fötter att tacka dig för.

7. En bra-att-ha-väska

Se till att någon gäst (ev. din mamma eller väninna) har en liten väska nära till hands med det nödvändigaste. Lite extra smink, parfym, plåster och fläckborttagningsmedel ifall olyckan skulle vara framme.

8. Underhållning på festen

En bröllopsfest är fantastisk, men den kan bli ännu bättre genom oväntad underhållning. Hyr exempelvis in ett band, en DJ, dansare eller stå-upp komiker för extra festlighet.

9. Stjärnglans

Dagen innan bröllopet kanske är den bästa stunden av dem alla? Unna dig att boka in dig och din partner (eller väninnorna) på hotell dagen innan och njut av stunden och vad som komma skall.

10. En magisk vigselring

Ringen kommer du bära på ditt finger resten av ditt liv – välj en ring som får människor att häpna och dig att känna pirrande lycka varje dag.

LÄS MER


Håll koll på oss