anders och Jenny fors

Web Presentation

Guldsmeder med generationer av kunskap och kvalité i fokus

I verkstaden hos Anders och Jenny tillverkas det ständigt nya modeller av smycken. Deras specialitet är nämligen att ta fram förslag utifrån kundens önskemål och rita upp dessa i CAD.

Besök Jenny och Anders hemsidor för mer information och inspiration.

Förlovningsring.se

Vigselring.nu

- Det fantastiska med att rita upp i datorn är att det ger fotorealistiska bilder, detta gör att kunden kan vara säker på att vi förstått deras önskemål. Kommunikation är inte alltid helt enkelt och när det gäller förlovningsringar och vigselringar så är det extra viktigt att det blir som kunden tänkt sig! säger Anders.

Jenny och Anders är inga nykomlingar inom guldsmedsbranschen, i deras släkt finns det guldsmeder och silversmeder ända tillbaka till 1806.

- För oss är det viktigt att kombinera äldre hantverkstraditioner med nytänkande men att alltid ha kvalitén i fokus, säger Jenny. Ett smycke ska inte bara vara vackert och ha en intressant design utan det ska även vara tillverkat på ett sätt som gör att det kommer leva vidare under många år.

Kvalité är något som är en genomgående rödtråd. Allt ifrån ädelstenar och material till vem som fattar in ädelstenarna är noga utvalt.

- Vi låter Magnus Svärd fatta in ädelstenarna i våra smycken, hans arbete är det som sätter pricken över i berättar Anders.

Tidsbokning är obligatoriskt för att man i lugn och ro under 1-2 timmar ska kunna gå igenom tankarna kring det smycke som skall designas.

- Under ett besök så talar vi igenom vad man har tänkt sig för typ av smycke. Vilket material, eventuella ädelstenar, vilken stil kunden gillar samt ungefärlig budget är också sådant vi talar igenom. När det gäller ringar så tittar vi igenom vår kollektion för inspiration samt provar ut ringstorlek.

För den som inte har möjlighet att göra ett fysiskt besök så kan Anders och Jenny nu även erbjuda online möten under vilka de designar Era drömsmycken! På så vis kan Ni sitta hemma i soffan med Er dator eller surfplatta och se när de ritar Er vigselring i CAD.

Följ dem även på facebook

Följ dem även på instagram