Promotion

Ät som en kung, sov som en stjärna, vakna i ett slott!

Inom Stockholm Meeting Selection har vi 5 unika slott som är gjorda för fester av alla slag, mingelfester, magiska middagar eller bröllop i både stort och smått format. Slotten erbjuder pampiga miljöer, vackra matsalar och fantastiska utomhusmiljöer med slottsparker, borggårdar eller terrasser. Att de flesta av våra vackra slott dessutom går att nå via sjövägen sätter ytterligare guldkant på er stora dag.

FIRA MED STIL PÅ ULFSUNDA SLOTT 

Ulfsunda slott är perfekt för festliga tillfällen. Läget, endast 15 minuter från centrala Stockholm och 3 minuter från Bromma flygplats, gör det lätt för alla gäster att ta sig hit och miljön är oslagbar. Med en vinkällare som huserar Sveriges enda champagneproducent, Hatt et Söner, finns alla möjligheter att skåla för både det stora och det lilla. Dessutom kan alla gäster bo kvar hos oss efter festen i våra 54 unikt inredda hotellrum.

LIVET ÄR EN FEST PÅ HESSELBY SLOTT

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, ligger i Stockholm och en av delägarna är den folkkära artisten Tomas Ledin. Här finns vackra salar på slottet och sköna festlokaler i Orangeriet eller varför inte boka ett sommarbröllop på terrassen? I Sensuella Isabellas bar festar ni kvällen lång. Varmt välkomna till slottet där musiken bor!

NÄSBY SLOTT – FESTERNAS SLOTT

På Näsby Slott arrangerar vi fester, jubileum och bröllop för mellan 50-110 personer. Slottets miljö skapar oförglömliga minnen och ger en guldkantad inramning. Näsby Slott i Täby ligger bara 15 minuter från Stockholm city med bil. Slottet har också en egen brygga där det går utmärkt att lägga till med båt. Gift er på plats och ha vigseln i vår vackra park, i Galleriet eller i någon av våra andra fantastiska salonger. Ett oförglömligt bröllop i en otroligt fin miljö!

ÅKESHOF SLOTT – LÅT HELA SLOTTET BLIR ERT FÖR EN DAG

Åkeshofs slott är ett charmigt slott som ligger i Bromma, nära stan men ändå i en lugn och naturskön miljö. Åkeshof slott brukar kallas det ”lilla slottet i trädgårdsstaden”.  
Boka hela slottet och låt gästerna bo kvar och njut av en lång frukost tillsammans dagen efter.

BRÖLLOP PÅ KUNGLIGA ROSERSBERGS SLOTT

Bal på slottet eller bröllop i kunglig slottsmiljö? Bland Sveriges kungliga slott är Rosersberg den bäst bevarade hemligheten. Här har tiden stått stilla. Rosersbergs Slott blickar ut mot Mälaren, endast 10 min från Arlanda. Här finns vackra slottsflyglar med anor, en stor slottspark med vackra alléer och vidsträckta gräsmattor. Njut av bröllopsskålen på terrassen och känn er som en kung och en drottning för en dag!

Kontakta oss på telefon 020 -112 22 22 eller via mail konferens@meetingselection.se
så berättar vi mer om hur vi kan göra er stora dag till ett minne för livet!

För mer information besök gärna: http://www.meetingselection.se

Klicka på bilderna för att se bildspel


Håll koll på oss