PROMOTION

Barbados – den diskreta lyxens hemvist

Barbados är framförallt känt för sina fantastiska stränder och som rommens födelseplats. Det är en solsäker pärla som erbjuder 342 soldagar per år – ett paradis för romantiktörstande vigsel- och smekmånadspar att njuta av året runt.

Barbados är ett populärt val för många celebriteter som söker en karibisk miljö med paradisstränder utan att behöva göra avkall på avskildhet, bekvämlighet, servicenivå och säkerhet. Som Karibiens enda korallö är Barbados unik. Här finns en mängd olika kritvita paradisstränder, långa och breda, små och undangömda.

Trots sin lilla yta på 430 km² erbjuder önationen en stor variation och är som gjord för att upptäckas med hyrbil. Inne i de centrala delarna breder grönskan ut sig och det är här ni hittar öns sockerplantage och tillika hemvisten för världens äldsta rom!

Ö-nationen erbjuder naturligtvis en mängd olika vattenaktiviteter. Allt från familjevänliga utflykter med ”piratskepp” till avancerad vrakdykning. I övrigt ligger det i Barbadiernas natur att vara ute och göra saker tillsammans. Detta gör att det finns gott om olika roliga aktiviteter och festivaler året runt och det är svårt att inte dras med i den genuina glädje som människorna utstrålar.

Afro-Caribbean Travel är en nischarrangör med ett brett utbud av resor till Barbados och andra västindiska öar. Några av de populärare resorna är kombinatiosresor innehållande flera öar. Läs mer om Barbados och andra öar här.

LÄS MER


Håll koll på oss