PROMOTION

Bridal Stockholm

Bridal Stockholm säljer direktimporterade europiska och amerikanska fest- och bröllopsklänningar samt europiskt tillverkade högtidskläder för män. Utbudet är brett och syjustering görs på plats, tanken är att du som kund slipper allt krångel – vi erbjuder därför korta leveranstider och prisvärda produkter.

Vi ligger i hjärtat av Stockholm precis vid Odenplan och hos oss hittar du finkläder till hela familjen av hög kvalitét, utan att betala en förmögenhet.

Med stor kunskap erbjuder vi kvalitets brudklänningar som riktar sig till dig som letar efter den perfekta brudklänningen i modernt snitt eller klassisk, vi har det du söker.
Med vår djupa och långa kunskap och erfarenhet, erbjuder vi dig bästa möjliga service för att hitta din drömklänning. Tack vare vår erfarne, kreativa modedesigner och sömmerska kommer din klänning att passa, just dig, perfekt.

Genom att använda vår kreativitet, erfarenhet och sömnadskunskaper kan vi, helt enligt dina önskemål, förändra och utveckla den klänning du valt till just din drömklänning, vilket gör att vi skiljer oss från andra. Vår ambition är att Bridal ska vara det självklara valet för brud, brudgum och fest.

Välkomna!

LÄS MER


Håll koll på oss