Bröllop, eller en romantisk weekend på västkusten

Förlägg bröllopet på västkusten och fira i dagarna två med havet som kuliss. På fantastiska Bohusgården finns över 200 rum till era bröllopsgäster och här kan ni även avsluta bröllopet med en mysig brunch!

Text: Marlene Borbos  Foto: Bohusgården & AdobeStock.com

I hjärtat av Bohuslän vid Byfjorden i Uddevalla ligger Bohusgården. Här har man ett bra utgångsläge för utflykter och sevärdheter i Uddevalla och längs kusten. Nedanför hotellet sträcker sig Uddevallas unika strandpromenad, längs den finns såväl restaurang och cafe samt flera badplatser med både klippbad och sandstrand.

Här börjar dagarna med en stor frukostbuffé med utsikt över fjorden. Hotellet har ett spa med stor pool, bubbbelpool, varma mosaikbäddar, oljeörtbad, bastulandskap, solterapi, uppvärmda takbaljor med utsikt över fjorden, gym och motionsrum. Barn är välkomna i en del av vårt spa. Vi erbjuder även Thaimassage.

Bröllop på Bohusgården
Vi samarbetar med den gamla badorten Gustafsberg i Uddevalla som ligger endast 2km från hotellet. De arrangerar bröllop under sommarhalvåret och vi hjälper till med boende för bröllopsgästerna. Här finns 220 hotellrum med totalt 500 bäddar. Olika rumskategorier för att passa alla våra gäster. Ca 100 rum har balkong med utsikt över fjorden.

För bröllopspar erbjuder vi ett paket med boende i minisvit som även det har balkong och strålande utsikt över fjorden, man har tillgång till vårt spa samt att på rummet finns det mousserande vin och fruktkorg med choklad och jordgubbar. Det finns även möjlighet att boka in brunch dagen efter bröllopet hos oss som en mysig avslutning på festligheterna.

Weekends
Man kan även boka in en avkopplande helg hos oss eller kanske möhippa/svensexa. Här får man boende och en fantastisk buffé i vår restaurang på kvällen samt avkoppling i vårt spa. Kanske är man sugen på någon fartfylld och utmanande aktivitet i Upplevelseladan (1km från hotellet) med bl.a. höghöjdsbana, femkamp, mountainbike och kajakpaddling. Valmöjligheterna är stora vare sig man längtar efter avkoppling, romantik eller äventyr!
Hotellet erbjuder också konferens med 30 lokaler varav den största tar upp till 500 personer. Weekend och sommar har hotellet mestadels privatgäster och vi erbjuder olika boendealternativ samt paketerbjudanden. Dessa kan man läsa mer om på vår hemsida (bohusgården.se).

LÄS MER


Håll koll på oss