PROMOTION

Bröllop på Vidbynäs Gård

Hur väljer man bröllopslokal och vad ska man tänka på? Här berättar personalen på Vidbynäs Gård om hur de planerar bröllop tillsammans med brudparet:

”Först träffas vi så att ni får känna er för om vi är rätt ställe för er. Tillsammans går vi runt i lokalerna och vi visar er hur ni kan använda vårt gods, vår trädgård och omgivningarna på bästa sätt och hur andra valt att göra tidigare. Sedan skriver vi ett tydligt avtal så att ni känner er trygga med vilken typ av leverans ni förväntar er av oss.

Ni kan alltid få tag på oss och få ett klokt ord på vägen eller en rekommendation på florister, fotografer eller varför inte en jazztrio. Bakom kulisserna filar vi på ett passande körschema för er och lägger upp planeringen tillsammans med receptionen, köket och restaurangen.

Tiden rusar iväg och plötsligt är ni hos oss igen och hälsar på för att berätta era tankar kring hur er middagsupplevelse ska vara. Sparris? Betor? Vilt? Norrland? Skåne? Mycket, litet, sött, surt eller salt? Vi jobbar gärna årstidsbaserat och ger förslag på hur vi kan hitta en passande meny för era gäster.

Vi fortsätter på det kulinariska spåret och när det närmar sig den stora dagen provar vi den meny vi tillsammans skapat. Vi smakar på vinet som vår sommelier plockat ut, vi upplever och tycker till.

Nu är dagen vi längtat så efter här. Medan ni gör er i ordning i lugn och ro går vi genom allt en extra gång med toast-paret, ser till att floristen och musikerna är på plats, ordnar med tärnvaser, bordsplacering och lägger give aways till gästerna på kudden. Låter det här som något ni kan tänka er? För nu är vi redo för århundrades bästa bröllop!”

Om du också vill fira bröllop på Vidbynäs Gård, skicka ett mejl till  sara.lundin@vidbynasgard.se för mer info.

LÄS MER


Håll koll på oss