PROMOTION

Bröllopschoklad – choklad med egen design till ert bröllop

Designa er egen chokladbit direkt i webbshoppen. Välj enkelt tema och bakgrundsfärg och skriv sedan in era namn och bröllopsdatum. Bjud på chokladen under middagen, minglet, eller varför inte lägga ner några bitar i en goodiebag som gästerna kan ta med sig hem?

Chokladen tillverkas i vår egen fabrik i Borgstena, Sverige. Vi har tagit fram receptet tillsammans med erfarna chocolatierer. Vi har haft egen chokladtillverkning i nästan 10 år. Under dessa 10 år har vi utvecklat och finjusterat vår choklad. Det har resulterat i en mörk choklad med fruktiga toner som passar perfekt till mörkrostat kaffe och fylligt rödvin. Vår mjölkchoklad är rund i smaken, med en antydan av kola – så som klassisk skandinavisk choklad ska smaka.

 

Bakgrundsmotiven till vår Bröllopschoklad har våra egna designers tagit fram. Motiven andas klass, kvalitet och framför allt kärlek och vi är lika stolta över samtliga. Alla bröllop är unika, det finns inte två likadana. Därför har vi valt att arbeta fram olika färger, teman och känslor, för att ni ska hitta just er Bröllopschoklad.

 

Chokladen fungerar lika bra till svensexan och möhippan, som till själva bröllopsfesten. Ett paket innehåller 250 chokladbitar. Designa er egen choklad direkt i vår webbshop: www.brollopschoklad.se.

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram!

LÄS MER


Håll koll på oss