PROMOTION

Ramringen Chelsea med diamanter i 2 rader i 18k vitguld med enstensring Barbican i 18k roseguld i mitten. Av Juvelerare David Harper.
Enstensring Mayfair i 18k vitguld med diamanter på sidorna. Av Juvelerare David Harper.
Enstensring Mayfair med en Flandersslipade diamant i 18k Gulguld och vitguld. Av Juvelerare David Harper.
Enstensring Notting Hill i 18k Vitguld. Av Juvelerare David Harper.

Juvelerare David Harper

Exklusiva förlovningsringar och vigselringar i Stockholm

Om kvalitet och ett gediget smyckesarbete är viktigt för dig är vigselringar och förlovningsringar från Juvelerare David Harper en självklarhet. Här finner du exklusiva ringar och juveler tillverkade med noggrannhet och hög personlig service, allt för att du som kund ska få en alliansring som kan bäras livet ut med stolthet.

 

VIGSELRINGAR

Alla mina vigselringar är inspirerade av kärleken. Som guldsmed är det en fantastisk känsla att få designa smycken för ett av den viktigaste ögonblicken i en människas liv. Vigselringen skall man vara stolt över i många år och passa in i alla livets tillfällen.

 

All tillverkning i Stockholm
Välj bland olika diamantslipningar med ett varierande antal diamanter, du finner även diamanter slipade i den nya slipstilen Flanders här. Med 40 års erfarenhet som tillverkande guldsmed med all tillverkning i Stockholm, ger vi dig ett tidlöst smycke att njuta av livet ut.

 

Flandersslipade diamanter ”The Fire Brilliant”
Enstensringar är en tidlös design som har blivit allt mer populär. Du väljer själv om du vill köpa en färdig ring från vårt breda sortiment av exklusiva ringar, eller om vi ska designa och tillverka ringen helt efter dina önskemål. Det kan du göra i samråd med vår guldsmed. I vårt utbud finner du Flandersslipade diamanter. Med sina 61 facetter och fyrkantig form, kallas Flanders även för ²The Fire Brilliant². För oss är exklusiva smycken och juveler en självklarhet. Vi erbjuder även möjligheten att värdera ringen.

 

Handgjorda unika ramringar i Stockholm

Låt oss inspirera dig och tillverka en unik ramring åt dig!
Ramringarna Victoria och Chelsea kommer med två rader diamanter infattade i 18k roséguld, gult guld rött guld, vitt guld eller platina. Ramringen är en unik och oerhört uppskattad ring som låser in mittenringen, men du kan lätt ta ut mittringen som även kan bäras separat om du så önskar. Som med alla handgjorda ringar, kan ramringen även tillverkas efter dina önskemål. Du kan även välja en helt annan mittenring, såsom en slät ring, enstensring eller en alliansring. Med en hög personlig service är vi den självklara guldsmeden i Stockholm för dig.

Ram ringen Victoria med 2 rader diamanter i Roseguld med Enstensring Mayfair i mitten i vitguld. Av Juvelerare David Harper.
Enstensring Windsor i 18k Vitguld med diamanter på sidorna. Av Juvelerare David Harper.
Alliansring Soho med 13st diamanter i 18k roseguld. Av Juvelerare David Harper.

LÄS MER


Håll koll på oss