PROMOTION

Diamanter Edwardson – Vigsel och förlovningsringar

Diamanter Edwardson är en av Sveriges största grossister inom diamanter och smycken.

Med noggrannhet och kunskap har Diamanter Edwardson plockat fram en ringkollektion som säljs i över 300 butiker landet över. Ringar som utstrålar kvalité och exklusivitet med diamanter i fokus. Alla ringar går att få med önskad kvalité på diamanten och i vitt, rosé och gult guld.

 

Diamanter med certifikat från GIA

Alla ringar med en diamant över 0.30 carat kommer tillsammans med ett certifikat från GIA. Med över 80 års kunskap är ringar från Diamanter Edwardson det självklara valet. Även våra alliansringar är gjorde av guld och med noggrant utvalda diamanter.

 

Butiker över hela Sverige säljer våra ringar

Vart du än bor i landet kan du titta på våra ringar i verkligheten. På vår hemsida kan du beställa den ring du gillar bäst till din närmsta guldsmed helt utan kostnad. Vi tar sedan kontakt med dig när ringen finns att titta på i din butik. När du bestämt dig beställer du enkelt ringen av guldsmeden och vi skickar den färdigställda ringen till till dig.

Har du frågor angående våra smycken eller diamanter är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet och många butiker att rekommendera.

Se deras förlovningsringar här!

LÄS MER


Håll koll på oss