header

Diamantjakten är en tävling Bröllopsmagasinet gör tillsammans med några av Sveriges skickligaste guldsmeder. En tävling med möjlighet att vinna fantastiska priser:

 

 

Nu är tävlingen för 2015 avgjord och här presenteras vinnarna och de vinnande guldsmederna.

Förstapriset, en egendesignad vigselring värde 40.000 kronor, vanns av Andrea från Göteborg. Guldsmedshuset är de som kommer tillverka ringen och vi på Bröllopsmagasinet ställde två korta frågor till den vinnande guldsmeden.

 

1. Varför valde du att medverka i Diamantjakten?

Det är ett otroligt roligt forum att deltaga i och att sedan få göra en vinnare lycklig genom att tillverka dennes drömring är ett privilegium.

2. Vad utmärker Ert företag och Er design?

Det som utmärker oss är att vi tillverkar unika smycken till unika människor.

guldsmedd_001

Andrapriset, ett egendesignat smycke värde 20.000 kronor, vanns av Magnus från Eskilstuna. Guldbutiken Tre Smeder är de som kommer tillverka smycket och vi på Bröllopsmagasinet ställde två korta frågor till den vinnande guldsmeden.

 

1. Varför valde du att medverka i Diamantjakten?

Diamantjakten är en rolig tävling som är uppskattad av många. Tre Smeder har varit med i tävlingen sedan den startade och vi tycker det är otroligt roligt.

2. Vad utmärker Ert företag och Er design?

Vi är Tre Smeder o hos oss finns verkligen variationen av design. Vår styrka är att här får du hjälp oavsett om redan vet hur din drömring ska se ut eller om du inte vet hur du ska börja.

guldsmed 002

Fjärde priset, ett egendesignat smycke värde 20.000 kronor, vanns av Fredrik från Stockholm. Smederna Lantz är de som kommer tillverka smycket och vi på Bröllopsmagasinet ställde två korta frågor till den vinnande guldsmeden.

 

1. Varför valde du att medverka i Diamantjakten?

Det är fantastiskt roligt att några kan vinna vigselringar för så stora värden och för oss är det hedrande att få förtroendet att skapa ett smycke som någon förhoppningsvis ska bära hela livet.

2. Vad utmärker Ert företag och Er design?

Sedan 1959 har vi tillverkat handgjorda smycken av högsta kvalitet i modern och personlig design.Här kommer du i direktkontakt med oss smeder, vi har med åren skaffat oss en gedigen erfarenhet genom att hjälpa många utforma sina smycken.

guldsmed 003

Fjärde priset, ett egendesignat smycke värde 20.000 kronor, vanns av Emma från Lindesberg. Arthur Guld & Design är de som kommer tillverka smycket och vi på Bröllopsmagasinet ställde två korta frågor till den vinnande guldsmeden.

 

1. Varför valde du att medverka i Diamantjakten?

Vi tyckte att det var ett bra sätt för oss att visa vår design och skicklighet att framställa ett vackert smycke.

2. Vad utmärker Ert företag och Er design?

Det som är unikt med oss är att vi kan hjälpa kunden att skräddasy sitt eget smycke på ett proffsigt sätt. Då vi användare oss av den senaste tekniken inom CAD och 3D-printer för att printa ut ett prototyp så att kunden ska få chansen att prova sin drömring innan tillverkning.

guldsmed 004

Guldsmeder

dj_tresmeder

Eskilstuna

dj_smedernalantz

Stockholm

dj_silversmedjan

Klippan – Varberg – Ängelholm

dj_rolfguldsmed

Uppsala

dj_johanssonschottle

Linköping, Norrköping

dj_prahlsguld

Malmö

dj_jewellerybyjenny

Stockholm

dj_jesperblomquist

Stockholm

dj_huddingguld

Huddinge

dj_guldsmedshuset

Göteborg

dj_hellstroms

Stockholm

dj_garmlands

Katrineholm

dj_davidharper

Stockholm

Gideon-Teichmann-header-smal

Stockholm

dj_bjornnilsson

Kristianstad

Arthur

Västerås

dj_atelierajour

Stockholm

dj_andersfors

Stockholm

dj_frembergs

Karlshamn


Håll koll på oss