PROMOTION

Dreamwear – butiken som bjuder på en princessupplevelse!

Grattis till er stora dag! Får vi äran att hjälpa dig hitta din drömklänning?

Foto: Johanna Bakos

Dreamwear i Ljungby är en härlig butik med personlig service och fokus på dina önskemål. I ett riktigt V.I.P. provrum bjuder vi varje brud på en äkta prinsessupplevelse. Dreamwear har brudklänningar i olika prisklasser. Ett omsorgsfullt utvalt sortiment där du hittar toppmärken såsom Jarice, Ladybird och Lars Wallin.

Inge hjälper dig, på ett professionellt sätt, att hitta en klänning som förstärker din personliga stil, passar budget och bidrar till helheten på er stora dag. Butiken har en varm och välkommande atmosfär. I det stora och trevliga provrummet kan du i lugn och ro prova olika brudklänningar. Låt dig inspireras av olika stilar och tyger. Vilken stil passar just dig? Trendig eller klassisk? Satin eller tyll?

Din look blir helt komplett med de rätta accessoarer. Dreamwear erbjuder allt du kan önska för att matcha din drömklänning. Slöjor, smycken, tiaror, underkläder och skor. Precis det du behöver för att sätta pricken över i:t

Att köpa brudklänning är en stor händelse i dit liv och givetvis vill du att allt ska stämma. Dreamwear hjälper dig under resan från att välja – ändringssömnad – till leveransen av din brudklänning inför ert bröllop.

Välkommen till Dreamwear

Alt text

LÄS MER


Håll koll på oss