PROMOTION

En bröllopsresa som har allt!

Nu är det kombinationen av äventyr och avkoppling som de blivande brudparen efterfrågar.

En het trend just nu för bröllopsresenärerna är att upplevelser och häftiga utflykter smäller högre än ”bara” en romantisk och vacker sandstrandsvistelse.

En resa som har allt detta går till södra Afrika. Varför inte prova Sydafrikaresors reseförslag: Kapstaden, Pilanesberg och Mauritius? Den resan innehåller nämligen lite av allt. Pulserande storstad, rofyllda vinlandskap, spännande safari som avslutas med paradisön Mauritius, där de nygifta kan vila ut på bländvita stränder.

Resan börjar i färgsprakande och vänliga Kapstaden där man får möjlighet att uppleva Table Mountain, Robben Island, V&A Waterfront och kanske tar ni en tur ner till Godahoppsudden där Atlanten och Indiska Oceanen möts. Efter några dagar tar ni er vidare till vindistriktet Stellenbosch och spenderar ett par dagar med vinprovningar och fantastiska måltider i underbart vackra miljöer.

Efter detta står spännande safari på schemat. I nationalparken Pilanesberg kan ni uppleva ”The Big Five” men även andra intressanta djur- och växtarter. Livet på en safarilode är verkligen en oförglömlig upplevelse. Och än är det inte slut. Efter safarin är det dags att koppla av fullt ut med en underbar vecka med sol och bad på den fantastiska paradisön Mauritius. Bo på en lyxig resort vid en tropisk strand med vajande palmer, god mat och värme. Här tar ni dagen som den kommer och njuter tillsammans av den romantiska miljön. Kanske åker ni på en liten upptäcktsfärd på ön, njuter av lyxiga spabehandlingar och tar en lugn promenad längs stranden.

Det sägs att man inte kan få allt. Men Sydafrikaresor ser  till att ni får en bröllopsresa innehållande allt som ni drömmer om. För varför ska man välja bort något, när man är på sitt livs resa?

bröllop

LÄS MER


Håll koll på oss