PROMOTION

Ett besök hos Emilianos

Emilianos är ursprungligen ett renodlat skrädderiföretag som grundades 2005. Nu har butiken både försäljning och uthyrning av olika sorters högtidskläder till dam, herr och barn, inklusive accessoarer och tillbehör.

För henne:
Hos Emilianos Högtidskläder och Skrädderi hittar du brudklänningen som passar just dig. Emilianos har ett stort och varierat utbud av brudklänningar samt skor, handskar, väskor, tiaror, slöjor och en mängd accessoarer.

 

För honom:
Emilianos är en specialistbutik med kostymer och högtidskläder för män med stil. Butiken säljer och hyr ut kläder till alla tillfällen. Hos Emilianos hittar du ett specialiserat utbud av kläder för brudgum; frack, smoking, jaquetter, frockcoats, kostymer, festvästar, flugor, näsdukar och mycket mer…

 

För gästen:
Här finns vackra fest- samt balklänningar som gör festen till ett vackrare minne och butiken har även ett brett utbud av tärnklänningar som matchar ditt tema. Klänningar i samma modell och färg kan beställas i olika storlekar och passformer.

 

Nyhet!
Nu inför Emilianos även märket Mark Lesley! Mark Lesleys bröllopskollektioner präglas av en klassisk och feminin look med vackra detaljer såsom pärlbroderier och spets. Klänningen till höger heter 7202 och har en fantastisk rygg format som ett hjärta! <3

LÄS MER


Håll koll på oss