PROMOTION

Fira bröllop hos Tylebäck!

Litet eller stort, klassiskt eller personligt. Oavsett vilket, vi på Tylebäck älskar bröllop! En av de största dagarna i livet som vi skräddarsyr för er.

Bröllop! Denna stora dag som ska bli just som ni önskar och hoppas. En dag som alla ska minnas med ett stort leende. Många av våra bröllopspar har haft sin vigsel ute i vår Lövsal, en lugn och vacker plats omgiven av björkar och fylld av fågelkvitter. En kort promenad från hotellet ligger havet, där det passar perfekt att föreviga sin bröllopsdag med foton på det nygifta paret.

För gästerna finns det flera möjliga boendealternativ. Vi har dels klassiska dubbelrum i hotellbyggnaderna, men även trevliga alternativ i våra Golfhus. Dessa består av fyra dubbelrum med badrum och dessutom ett gemensamt allrum med kök. Vårt fantastiska köksteam uppfyller de önskningar på mat och dryck som ni har, och självklart provlagar vi er meny som ni får provsmaka. Vi pratar och planerar även dukning och allt som hör till för att göra ert bröllop så personligt som möjligt.

Ring och prata bröllop med oss på 035-191800.

LÄS MER


Håll koll på oss