PROMOTION

Flemming Uziel

Sedan 1964 har över två miljoner män och kvinnor förlovat eller gift sig med ringar från Flemming Uziel.

Med över 50 års erfarenhet erbjuder vi Sveriges bredaste sortiment av förlovning- och vigselringar. Hos oss finns ringar i rött-, vitt- och roséguld, platina, palladium 950, palladium 500, silver, titan och stål. I vårt stora sortiment hittar du säkert något som faller dig i smaken. Om inte så kan vi glädjande berätta att vi kan anpassa de flesta av våra modeller efter just dina önskemål. Välkommen in till någon av våra många återförsäljare för att hitta just era förlovning- och vigselringar.

 

Ge uttryck för er kärlek med ädelstenar i färg!

Infatta en sten invändigt i ringen tillsammans med gravyren. En symbol för er kärlek – en hemlighet mellan er två! Välj en färg som ni tycker är fin eller som kanske särskilt representerar er kärlek.

Vi kan tillverka alla släta ringar och de flesta av våra mönstrade och diamantinfattade ringar i rött-,vitt- och roséguld, platina, palladium, titan och silver. Valet är ditt!

Vi på Flemming Uziel är så stolta över flexibilitet. Finns det inget som lockar i befintligt sortiment designar vi gärna något nytt och unikt.

LÄS MER


Håll koll på oss