Liselle

Stora Vägen 23

513 34

Fristad

www.liselle.se

Info@liselle.se

Vi, mor Lena & dotter Liselotte, tycket att bröllopet startar med provningen av klänningar och vi anser att det inte bara är en klänning, det är så mycket mer, det ska vara en upplevelse för livet. Hos oss skall alla känna sig välkomna och trygga, oberoende storlek eller plånbok. Våra priser ligger mellan 2500 sek upp till 16.000 sek där merparten ligger under 10.000 sek. Vi har en familjär vardagsrumskänsla där kaffet alltid är varmt och klänningar i alla olika stilar, fabrikat och storlekar från xxs upp till stl 64 finns att prova.

Givetvis går det utmärkt att besöka oss under ordinarie öppettider men för att få ut det där lilla extra rekommenderar vi dig att boka en provning
för att du och ditt sällskap i lugn och ro ska kunna gå igenom vårt sortiment av brudklänningar, brudslöjor och tärnklänningar.

Vi skräddarsyr gärna er provning enligt önskemål. Kanske ett glas bubbel och lite lättare tilltugg? Eller varför inte en möhippa i mysig atmosfär omgiven av vackra klänningar och härligt umgänge. I butiken finner ni även våran syateljé där mor Lenas maskiner går varma och vi tillsammans ser till att alla klänningar sitter som dom ska, när dagen är kommen.

Du når oss för frågor och bokning på 0725-101064 eller email Info@liselle.se

Varmt välkomna, Lena & Lotta ♥

Vill du synas med ditt företag?