Fredrik & Olivias bröllop

Fredrik & Olivia - läsarbröllop - Foto: Ingrid Tjernström

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Text Olivia och Fredrik  |  Foto Ingrid Tjernström, www.ingridtjernstrom.se

Vem friade? 

Fredrik planerade att fria till Olivia och funderade länge kring hur han skulle få reda på Olivias ringstorlek. Till slut kom han på att han kunde ta med en av Olivias befintliga ringar till guldsmeden för att på så sätt få rätt storlek på förlovningsringen. Sagt och gjort, Fredrik gjorde detta. Det han dock inte visste då var att ringen han fått med sig var en gammal och dyrbar släktklenod från Olivias bortgångna mormor och som han dessutom råkade tappa bort på vägen hem från guldsmeden. När Olivia upptäckte att ringen var borta uppstod panik. I detta skede var dessutom Olivia höggravid och det var många tårar som rann ner för Olivias kinder medan hon letade efter ringen. Till slut fann hon den (till Fredriks stora lättnad) i lägenhetens cykelförråd.

En vecka senare friade Fredrik hemma i lägenheten och paret spenderade dagen genom att fira på klipporna vid havet och sedan hemma hos Olivias föräldrar.

Planeringen

Tanken var initialt ett bröllop i Toscana där vi hade hyrt en stor villa och hittat en padre som skulle viga oss. Pandemin ville dock annat och när utbrottet i de italienska alperna skedde blev det tydligt för oss att planerna behövde ställas in. Efter någon månad (april/maj) bestämde vi oss för att ändå göra ett försök att planera ett bröllop i Sverige. Tanken hade hela tiden varit ett litet bröllop vilket gjorde planeringen mer flexibel vad gällde transport och lokal för bröllopsfest. Vi bestämde oss också för att bjuda alla bröllopsgäster på en oförglömlig helg gällande såväl boende som matkostnad.

Att välja och hitta en präst visade sig vara första problemet, men som ändå löste sig snabbt. Den katolska prästen Mattias visade sig också vara flexibelt gällande bröllopsdatum, vilket förenklade vår planering. Vi ville ta med gästerna på en båttur ut i skärgården och det fick styra valet av lokal för bröllopsfest, vilket i slutändan föll på Siggesta Gård. Samma helg som vi önskade gifta oss hade de på gården ett annat bröllop parallellt. Detta bröllop var av större karaktär än vårt, men då vi höll bröllopen på olika delar av gården gick det att köra samtidigt. Och för att göra det smidigt valde vi att kopiera deras val av bröllopsmeny och mat rakt av.

Vår planering gick snabbt och smidigt. Vi provsmakade ingen mat, delegerade all utsmyckning till Siggesta Gård och lät vår Toastmaster och Toastmadame ta fullt ansvar för middagen. Slutresultatet blev fantastiskt. Det beslutet vi är mest nöjda med i efterhand var att investera pengar i en fantastisk bröllopsfotograf som förevigade vår bröllopshelg.

Ceremonin

Vi gifte oss katolskt i Maria Bebådelse församling på Östermalm, då Olivias familj är katoliker. En kort tid innan ceremonin fick Olivia bikta sig. Ceremonin var avskalad där två musikanter spelade gitarr och sjöng Bob Dylans ”I want you”, en låt som Fredrik flörtigt skickat till Olivia tidigt i relationen. Vår då ettåriga dotter Hannah var med under ceremonin och hela bröllopet. Just ceremonin ägnade hon framförallt åt att klättra bland bänkarna och skratta högljutt. Vi hade ett ”Hannah-schema” för bröllopet där flera deltagare på bröllopet turades om att ha huvudansvaret för henne.

Efter ceremonin promenerade hela brölloppssällskapet ner till Strandvägen för att ta en båt till Värmdö och Siggesta Gård. Musikanterna var fortsatt med oss och spelade låtar och sjöng. Det var ett lyckligt tåg av människor och många människor längs med gatorna stannade, tittade och hälsade på oss.

Båtresan

Från Strandvägen åkte vi båt ca 1,5 h ut till Värmdö. Musikanterna var fortsatt med oss, även om de till största överröstades av båtmotorn. Taxibåten var utsmyckad men fylld till bristningsgränsen. Det serverades snittar, spelades musik, dracks bubbel och framför allt skrattades och flera sjöng. Stockholms skärgård lyste upp i solen och visade sig från sin allra bästa sida. En oförglömlig tur! 

Boendet

På Siggesta Gård bodde vi vid herrgården där även bröllopsfesten tog plats. Vi hade lyckats få hyra båda flyglarna vilket ledde till att vi fick en avskild del av gården helt för oss själva med gott om plats. Flyglarna delades upp i de ”gamla” och de ”unga” med våra föräldrar i ena flygeln samt vi och våra syskon i den andra flygeln. Flyglarna hade vi fyllt upp med snacks, alkohol och annan dryck som kunde intas innan och efter bröllopsmiddagen.

Fotografen

Ingrid Tjernström fotograferade oss och blev ombedd att ta dynamiska bilder som fångade känslan av dagen. Ingrid var en trygghet under hela processen där hon proffsigt höll i ett inför-möte, tog fantastiska bilder och även smälte in tillsammans med vårt sällskap så att de knappt ens lät henne gå ifrån festen på kvällen. Ingrid kändes som en av oss under hela dagen! I efterhand är vi imponerade av de platser Ingrid valt ut och hur de passade in färgmässigt med kläder och känslan av dagen. Det var roligt och enkelt att bli fotograferad av henne vilket resulterade i helt fantastiska bilder! Vi kunde tryggt luta oss mot att hon hade checkat alla platser vi skulle bli fotograferade i förväg och guidade oss lättsamt och avslappnad genom hela fotograferingen, samtidigt som det gav utrymme för mycket spontanitet och kreativitet. Vi skulle verkligen rekommendera Ingrid vidare till andra bröllopspar som vill fånga minnen utöver det vanliga!

Middagen/Festen

Två av våra syskon agerade Toastmaster och Toastmadame. Vi hade en kontaktperson som hette Ulf från Siggesta Gård som var med oss både innan bröllopet och under hela bröllopsmiddagen. Han var mycket behaglig och duktig, luttrad från många år inom Stockholms krogliv tyckte han att vi var ett rätt lugnt gäng. Vi inledde minglet med bubbel och tårta, för att därefter ta en paus för fotografering. Vi åt sedan trerätters middag där vi kombinerade med olika lekar under middagen samt att 89% av gästerna höll tal. Vi var oroliga att festen skulle bli något avslagen med så få gäster. Men våra båda familjer gav järnet och det dansades hela vägen in i natten.

Dagen efter

Alla gäster bodde kvar på Siggesta Gård. Dagen efter spenderas aktiviteter så som hinderbana, minigolf, fotbollsgolf och boule. Vi sov över ytterligare en natt och avslutade vistelsen med en god frukost innan hemresan.

Bröllopsresan

Återstår att boka in!

Fun Facts

Vem friade? Fredrik

Vigselplats: Marie Bebådelse katolska församling

Festplats: Siggesta Gård

Brudens kläder från: Ida Sjöstedt

Brudgummens kläder från: Suitsupply

Ringar: Från Kaplans. Fredriks en slät guldring. Olivias: Roséguld med diamant samt en alliansring med diamanter runt
Maten: Beställde trerätters via Siggesta Gård och tårta från ett ställe på Södermalm som heter Chokladfabriken

Bröllopsfotograf: Ingrid Tjernström, www.ingridtjernstrom.se

Hur många gäster bjöd ni på bröllopet: 9

Det bästa på er bröllopsdag? Bröllopsmarschen från Maria Bebådelse ner till båten på Strandvägen

Vad gav ni i morgongåva? Fredrik: diamanhalsband, Olivia: Padelrack + lektioner

Hur gick bröllopsplaneringen? Vi hade ett litet och intimt corona-anpassat bröllop med endast familjen. Vi påbörjade planeringen sent men hade tur att både kyrka och festställe var ledigt (då många andra hade ställt in).

Läs Mer

Min bröllopssajt

Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva. Hemsidan är enkel att skapa och era…

Vett och etikett – före, under och efter bröllopet

Vi har tagit reda på vilken vett och etikett det är som gället före, under och efter er stora dag.

Vill du gifta dig med mig?

Behöver du inspiration till olika sätt att fria? Vi har sammanställt några romantiska idéer för ett magiskt frieri.

20 romantiska vinterdejter för dig och din partner

Vi har listat 20 romantiska vinterdejter som kommer att ge er en underbar julhelg tillsammans.

Konsten att skriva önskelista

Få tips om hur ni kan underlätta för gästerna att hitta den perfekta bröllopsgåvan.

9 tips om hur ni bevarar kärleken

Oavsett om ni har varit tillsammans i ett eller 10 år behöver ni vårda er kärlek till varandra.

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

9 romantiska julfilmer för två

Vi räknar ner dagarna till julafton och medans vi väntar kan du krypa under filten och titta på dessa 9…

Drop in bröllop på Kalmar slott

Kalmar Slott har arrangerat bröllop sedan 1276 och har idag en av Sveriges populäraste bröllopskyrkor. På självaste Alla hjärtans dag…

Körschema för bröllopsdagen

Tänker ni att ni tar bröllopsdagen som den kommer utan några fasta tidpunkter? Tänk om! De bästa bröllop är planerade…

Anländ till festen med stil

Har ni en plan hur ni vill anlända till bröllopsfesten eller är ni i desperat behov av tips och idéer?…

Vill du gifta dig med mig?

Ska du fria själv eller har du en nära vän som tänker fria? Visa då denna artikel och inspireras av…

Vårt bröllop

Har du precis gift dig? Vi vill gärna höra om ert bröllop och dela med oss av era råd och…

Hitta din bröllopsfotograf!

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf.

21 tips inför bröllopsplaneringen

Att planera ett bröllop är roligt, men kan också vara stressigt. Här kommer 21 tips för när det är dags…

Barn på bröllop

Ska ni ha barn med på ert bröllop? Om ni vill ha ett barnvänligt bröllop finns det flera sakar att…

12 tips på hur ni planerar och genomför den perfekta bröllopsresan

Det finns mycket att tänka på när man planerar en smekmånad. Vi ger dig 12 tips om hur du kan…

Så väljer ni destination för er bröllopsresa – 11 tips på vägen!

Planerar du bröllopsresa? Här får du 11 tips på hur du hittar det perfekta resmålet!

Så skapar ni den perfekta hemsidan för ert bröllop

Er bröllopshemsida är mer än en formalitet, det är en viktig källa som håller era gäster informerade.

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Gruppbilder på bröllopet? Här är den kompletta guiden!

I den här artikeln guidar vi dig till de bästa grupp- och mingelbilderna.

En kick-off för ett jämställt liv tillsammans

Att dela ansvar och bekräfta varandra är grunden för en lång och lycklig relation.

Dags att skriva önskelista

Hur skriver man egentligen en önskelista och vad finns det för Vett- & Etikett-regler kring denna?

Sara & Philips bröllop

Sara och Philips fantastiska bröllop gick av stapeln en solig oktoberdag i vackra Norrvikens trädgårdar utanför Båstad i Skåne.

Julia & Adams bröllop

Läs Julia och Adams berättelse om sitt bröllop i Allhelgonakyrkan och hur det gick till när de blev herr och…

Bröllop i Toscana

Hanna och Jesper samlade deras vänner från alla jordens hörn och höll sitt bröllop på en högt belägen vingård i…

Josefin och Per-Anders bröllop

Josefin och Per-Anders drömde om ett stort sagobröllop men vågade aldrig tro på att det skulle infrias. Men drömmar kan…

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

En burgerlig vigsel

Gifta dig på McDonalds i sann Las-vegas anda? Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop.

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Bröllop på Gotland

Att gifta sig på Gotland var något som vi drömde om men vi var ändå tveksamma till det; att planera…

Sandra & Christians bröllop

Vi har sedan flera år tillbaka varit säkra på att vi vill dela livet med varandra och giftermål kändes därför…

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Caroline & Patriks bröllop

Caroline och Patrik gifte sig i en intim ceremoni i Barcelona, den magiska staden som dom förlovade sig i. Läs…

Ida & Johans bröllop

En solig dag i slutet av augusti, 5 år efter att vi hade vår första dejt, gick Johan ner på…

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Fredrik & Olivias bröllop

En borttappad ring blev startskottet för Fredrik och Olivias fantastiska bröllop.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Fira kärleken i Sigtuna

Sigtuna är som gjort för romantik. Här finns alla förutsättningar för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse.

Drop-in-vigsel på Nääs Fabriker

Förlovade och spontana? På Nääs Fabriker anordnas drop-in-vigslar två gånger per år - först till kvarn är det som gäller!

Checklista för din bröllopsplanering

Det finns mycket att hålla reda på när det gäller bröllopsplanering. Vi tipsar dig om när du ska göra vad…

Låt bröllopsplaneringen börja!

Bröllopsplaneringen är en spännande tid, men det är mycket att tänka på och komma i håg. Vi har sammanställt en…

Lyckad bröllopsmässa i Umeå!

Äntligen dags för bröllopsmässa igen och Bröllopsmässan i Umeå blev en succé!

Förnya era löften

Många par väljer att förnya sina löften. Men hur går det till juridiskt och praktiskt till? Vi har svaren.

Ge varandra en morgongåva

Att ge varandra en present morgonen efter bröllopet är fin tradition värd att bevara.

Ös på med blommor

Att bära en vacker brudbukett på sitt bröllop ser många som både en självklarhet och en fin tradition.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha senaste nytt, tips inför ditt bröllop och unika erbjudanden för våra läsare?

Vem gör vad på bröllopet?

Under ett bröllop är det en del viktiga nyckelpersoner som ska utges. Men vad är deras uppgifter?

Bröllopsfotografering – 20 vanliga misstag

Tänk på följande innan du bokar fotograf eller det är dags för bröllopsfotografering.

Den ultimata checklistan EFTER bröllopet

Många brudpar glömmer bort viktiga uppgifter att göra efter bröllopet. Här har vi sammanställt en checklista för att underlätta för…

Indiskt bröllop i Sverige

Möt paret som lyckades genomföra ett magiskt 3-dagars bröllop med Indiskt tema i Sverige. Här får vi ta del av…

Drömbröllop mitt i veckan

Med tusentals bröllop framflyttade till detta år är det många lördagar framöver som nu blivit fullbokade. Vi har lösningen!

Bröllop och sociala medier

Sociala medier kan verkligen ha positiv effekt i samband med bröllopet. Dock önskar inte alla brudpar dela sin stora dag…

Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop.

Put a ring on it!

Är en förlovning och ett frieri samma sak? Vi besvarar några viktiga frågor kring frieriet, förlovnings- och vigselringen.

Fånga bröllopsdagen genom magiska bilder

Att få leverera de viktigaste bilderna i två personers liv är en stor ära för bröllopsfotografen Linnéa Broberg.

Skapa en unik och minnesvärd vigsel

Vigseln är ett stort och högtidligt ögonblick för alla närvarande. Bromma församlings präst Cathrine Nordqvist berättar om vigselceremonin i Svenska…

10 steg till att hitta rätt bröllopsfotograf

Följ dessa riktlinjer och finn den bröllopsfotograf som passar bäst till att föreviga er stora dag. Vi har listat alla…

Välj dina tärnor med omsorg

Innan du väljer din brudtärna finns det några saker du ska tänka på.

Bröllop med Great Gatsby-tema

Häng med på detta härliga 3-dagars bröllop där vigselplatsen var ett flygfält och gästerna fick dansa på bröllopsfesten i 20-tals-stass.

9 tips för en lyckad bröllopsdag

Många blivande brudar är nervösa inför bröllopet över att något ska gå fel under bröllopsdagen. I den här artikeln ger…

Skapa er bröllopsbudget

Det första stadiet i en bröllopsplanering är att skapa en bröllopsbudget.

Hur det känns att ställa in sitt drömbröllop

Emily hade sitt drömbröllop planerat på en strand i Thailand. När Coronavirusert plötsligt började spridas runtom i världen började alla…

Underhållning till bröllopsfesten

Trött på tipspromenad och liveband? Här kommer 7 unika tips på hur ni underhåller gästerna under bröllopsfesten.

Så får ni en lycklig relation

Elin Ribjer driver relationspodden ”Så kan det gå” och här tipsar hon oss om hur man får en lycklig och…

Så hittar ni rätt bröllopsfotograf till er stora dag

Bröllopsbilderna är något som ni kommer ha kvar i all evighet och som hjälper er minnas er fantastiska bröllopsdag. Här…

Bröllop – med eller utan barn?

Visst finns det en hel del att tänka på och förbereda om ni bestämmer er för ett bröllop med barn.…

Dresscode – så tolkar du klädkoden på inbjudan

De fyra etablerade klädkoderna är högtidsdräkt, jacquet, mörk kostym och kavaj

Saknas: Brudslöja, smoking och vigselring

En brudslöja, en smoking och en vigselring är exempel på några saker som anmälts saknade av resenärer efter resor med…

Vintips – Lyxiga härliga bubblor

Vi är mer kunniga och nyfikna på bubblande vin än någonsin förr. Effekten blir att det lanseras fler mousserande viner…

Dags att skriva önskelista

Att skriva önskelista för bröllopsgåvorna idag medför ett ganska brett val. Här kan man önska sig allt från husgeråd till…

Gåvor till ditt brudfölje

Såväl tärnor som marskalkar engagerar sig och lägger (förhoppningsvis) ned mycket tid och energi åt att ert bröllop ska bli…

Stor planeringsguide för blivande brudpar

Att planera ett bröllop kräver att ni båda håller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker,…

Social Media Wedding

Vill du ta ditt bröllop online, men vet inte hur? Vi har kikat närmare på hur det fungerar att tillgängliggöra…

Att skapa drömmar

Låt en professionell bröllopskoordinator hjälpa er att skapa ert drömbröllop!

Var framgångsrik som bröllopsplanerare

Jobbet som bröllopsplanerare blir mer och mer attraktivt. Fler och fler blivande par skulle helst vilja få råd och åtföljas…

Gåvor till brudparet

Förslag på underbara gåvor till brudparet. Kanske du hittar den perfekta presenten till paret som har allt?

Sadaf & Rafeds bröllop

Frieriet gjordes i Paris, på en romantisk överraskningsresa. Han hade planerat allt in i minsta detalj, men som alla vet…

Emilia & Gustavs bröllop

Efter drygt ett (fantastiskt) år som par åkte vi på en drömsemester till Maldiverna i februari 2017. Inte anade jag…

Bröllopspresent – önskelista

Inget brudpar vill ha fem brödrostar i bröllopspresent och ingen gäst vill komma med samma present som någon annan. Men…

Emma & Carls bröllop

Här får vi ta del av Carl & Emmas kärlekshistoria och vackra bröllop på Gotland.

Anna-Karin och Daniels bröllop

Känslan att se glädjen hos våra barn inne i kyrkan var fantastisk. Trots att de är så små kunde de…

SystrarnasPolen guidar dig till en lyckad Polenupplevelse

Allt fler väljer Polen för att anordna möhippa/svensexa. Här finns någonting som passar alla smaker och plånböcker. Eller varför inte…

Äktenskapsförord – en svår fråga?

När man går i giftastankar kan det kännas långt borta att ens nämna ordet äktenskapsförord. Men det kan vara ett…

Julia & Jonas bröllop

När lokalen var bokad och brudklänningen inköpt fick Julia och Jonas reda på att de väntade barn, och helt plötsligt…

Camilla & Roberts bröllop

”Once upon a time”… så kanske vi skulle börja skriva vår berättelse, eller vår resa som det ibland känns som.

Bröllopsdagar

Bröllopsdagar firar vi för att påminna oss om varför vi gifter oss. En dag att speciellt ägna åt varandra och…

Så undviker du att bli en Bridezilla

Vi känner alla till Bridezillabruden som får en ångestattack när hon inte har full koll på alla detaljer. Gå inte…

Fixa möhippan

Har uppgiften att ordna en möhippa för den blivande bruden hamnat på ditt bord? Känner du dig stressad över uppgiften?…

10 saker varje brud borde ha

Dessa tio saker är A och O i bröllopsplaneringen.

Så får ni det ni önskar er

Varje år ges bröllopsgåvor för flera miljarder bort, och det totala värdet för bröllopsgåvorna vid ett bröllop med 80 gäster…

Så mycket kostar ett drömbröllop

Kolla in denna artikeln om kostnad för bröllop. Här kan du läsa om hur mycket ditt drömbröllop skulle kosta.

Mousserande vin – smakfulla bubblor

Idag finns det en uppsjö av mousserande viner, men vilken sort ska ni som brudpar bjuda på? Vi på Bröllopsmagasinet…

Emma & Johans bröllop

”Det var en barndomsdröm som gått i uppfyllelse, att få åka häst och vagn från kyrkan till festen”

Låna pengar till bröllop? – Detta ska du tänka på!

Ett bröllop - oavsett hur stort eller litet man gör det - är troligtvis den mest påkostade fest man kommer…

Trender inom trycksaker och dekorationer

För gästerna börjar bröllopet redan med inbjudningskortet och det är inbjudan som sätter stämningen på resten av bröllopet och skapar…

Skapa rätt stämning på bröllopsfesten

För många nygifta är musiken på bröllopsfesten väldigt viktig, den sätter den rätta stämningen och är ofta avgörande i underhållningssynpunkt.…

Offline vigsel, online bröllopsfest

Att använda Sociala Medier på rätt sätt kan verkligen ha stor positiv effekt i samband med bröllopet.

Sargéus Bröllopskoordinator

Sargéus Bröllopskoordinator bildades 2015 och har sedan dess koordinerat bröllop runt om i Sverige. Cecilia Sargéus, grundare av företaget och…

9 tecken på att du träffat ditt livs kärlek

Inget test kan avgöra om ni är rätt för varandra. Men dessa tecken är en byggsten i vad som utmärker…

Schema för Bröllopsdagen

När ni planerar ert bröllop kan det vara bra att ha ett körschema för bröllopsdagen att utgå från. Här är…

Bröllopsmeny från hela världen

Varför inte testa något nytt till repetionsmiddagen eller bröllopsfesten? Vi på Bröllopsmagasinet har listat små rätter från världens alla hörn…

Tjusningen med vinterbröllop

Vinterbröllop med glögg istället för champagne som välkomstdrink? Ja tack. Nu växer trenden att gifta sig under de kalla vintermånaderna.…

Bordsdukning för ditt bröllop

I dag är det vanligast med flera små, runda bord vid bröllopsmiddagen. Men det är inte säkert att det som…

Långt äktenskap

Äktenskapet som varar livet ut... äntligen har du hittat den partner som du alltid drömt om. Snart går er bröllopsdag…

Brudgummens bästa och värsta ögonblick!

Alla har vi våra stunder under bröllopsplaneringen och på bröllopsdagen. Här får ni några brudgummars erfarenheter av det bästa och…

Borgerlig vigsel

En borgerlig vigsel behöver inte innebära ett enklare bröllop. Nej, det kan innehålla precis samma storslagna fest som ett kyrkobröllop.…

Bröllopstårtan

Bröllopstårtan känns för de flesta som ett självklart inslag på bröllopsfesten. Men det finns alternativ, eller kanske snarare komplement. Bröllopstårtan…

Gör er vigselceremoni magisk!

Drömmer ni om en personlig vigselceremoni som gärna får innehålla både nyskapande och traditionella inslag? Våga, tänk inte så mycket…

Bröllopsfotografering – säkra era bilder

Bröllopsbilderna förevigar er stora dag så välj er bröllopsfotograf med omsorg. Lägg fokus på fotografens stil och på personkemin er…