Workshop för Bröllopsfotografer

Vi på Bröllopsmagasinet älskar driftiga och inspirerande människor i vår bransch. En person som vi samarbetat mycket med genom åren är bröllopsfotografen Benny Ottosson. Nu ordnar han en 3-dagars workshop för bröllopsfotografer på Gotland. Något som vi tycker är otroligt spännande!

Text: Anna Storm  Foto: Shutterstock

Den 22-24 april 2016 kommer Benny (tillsammans med ett gäng andra duktiga entreprenörer) ordna en workshop för bröllopsfotografer på Gotland. Denna workshop (NextWedding) fokuserar på att utbilda fotografer så att de kan skapa bilderna ni drömt om under er bröllopsdag.

 

Under dessa tre dagar kommer fotografer från hela landet samlas och få ta del av spännande föreläsningar (där bland annat vi själva föreläser), intressanta uppgifter och djupdyka i fotokonstens sköna värld. Det finns hur mycket som helst att lära sig om fotografering och bildredigering och dessa tre dagar är en del av den läran. Som bröllopsfotograf ställs man ofta inför nya och intressanta utmaningar. Och denna workshop ger fotografen verktyg att hantera alla situationer.

 

Målet är att bröllopsfotograferna ska bli ännu vassare på sitt yrke så att ni, som brudpar får exakt det ni förväntar er när ni anlitar en professionell bröllopsfotograf.

 

Denna workshop är ett initiativ som vi på Bröllopsmagasinet stolt står som samarbetspartner bakom och är du fotograf och önskar delta i denna workshop kan du anmäla dig här: ANMÄLAN

Är du bröllopsfotograf och vill veta mer?

http://www.nextwedding.se


Håll koll på oss