PROMOTION

Kungligt bröllop på Häringe Slott

Häringe Slott och den majestätiska slottsparken har ett romantiskt skimmer över sig och är som gjort för bröllop, när som helst på året. Vinterbröllop när slottet har en gnistrande vinterskrud, vårbröllop med vigsel i den blommande äppellunden, sommarbröllop som taget ur en Carl Larsson målning eller höstbröllop bland rotundans färgsprakande höstlöv. Det är faktiskt alltid underbart på vårt slott.

Under århundraden har Häringe Slott varit en plats för överdådiga fester och firanden och vi är stolta över att ha fått vara en del av många fantastiska sagobröllop under åren.
Bara fantasin sätter gränser för hur ett bröllop på Häringe ser ut, allt ifrån klassiskt sommarbröllop till Alice i underlandet-tema. Ni väljer själva om ni vill hålla till i slottssalongerna, i Kreugerflygeln nedanför slottet eller utomhus.
Sommarbröllop i den enastående slottsparken med poolen, de antika statyerna och grönskande omgivningarna är väldigt populärt. Det finns oändligt många ställen att utföra vigselakten, de mest populära är i den grönskande rotundan eller i statylunden. Ett par minuters bilfärd från slottet ligger även Häringe kapell. Vinterbröllop inne på slottet är också magiskt, med det iskalla och gnistrande landskapet utanför…

Häringe Slott ligger på Häringehalvön vid Landfjärden, ca 25 minuter söder om Stockholm.
På slottet får det plats upp till 300 bröllopsgäster och 132 boende gäster.
Hotellrummen är uppdelade i standarddubbelrum, deluxerum och sviter fördelade i flyglarna runt slottet. Alla rum har fotokonst och sängar från Hästens.
På slottet finns salonger i alla storlekar och former, Stensalen är den största med en härlig cocktailbar, flygel, öppen spis och inbjudande soffor för sena cocktails.
Utomhuspoolen är en av Sveriges första. Den är öppen under sommarmånaderna.
I en av flyglarna finns en bowlingbana i originalskick från 30-talet.

För dig som tycker att det vore skönt med stöd i planerandet inför bröllopet förmedlar vi kontakt med vår bröllopskoordinator, auktoriserad av Bröllopsakademin. Hon känner Häringe utan och innan och är ett bra stöd i planering och utföranden av bröllop och fest.

www.haringeslott.se

Instagram: @haringeslott    Facebook: /haringeslott      www.haringeslott.se    info@haringeslott.se