PROMOTION

Hitta din drömklänning hos Bubbleroom – oavsett om du är brud, tärna eller gäst!

Börja jakten på den perfekta bröllopsoutfiten hos Bubbleroom. Bredden av märken går från prisvärt till exklusivt och modellerna är många; allt från till enkla siluetter till lyxiga kreationer. Det stora utbudet gör det enkelt att hitta precis vad du söker, oavsett om du är brud, tärna eller gäst.

I Bubblerooms “Wedding Shop” finns det nya märket Moments New York som med inspiration från den amerikanska societen har de skapat en unik kollektion av klänningar som än så länge bara kan köpas hos Bubbleroom. Moments New York arbetar genomgående med noga utvalda material och detaljer som framhäver kvinnan. Vi tror att man kommer se mycket från Moments New York på bröllopen i höst, både på gästen och bruden.

Hos Bubbleroom hittar du även kända märken som Christian Koehlert, Zetterberg Couture, Ida Sjöstedt, Susanna Rivieri samt Ivory & Co. Exklusiva varumärken med hög modegrad som har klätt allt från kungligheter till kändiseliten i Europa.

 

För bruden:

Oavsett om du säger ja på stranden, i en kyrka eller i en vacker trädgård så har vi brudklänningarna som matchar ditt bröllopstema. Välj mellan allt ifrån klassiska klänningar till mer boho-inspirerade underverk HÄR.

 

För tärnan:

Har du fått äran att vara brudtärna? Vi har allt från klassiska brudtärneklänningar i pasteller till wrapklänningar som går att knyta på flera olika sätt. Här finner du din tärnklänning! 

 

För gästen:

Oavsett dress code så har vi allt från snygga midiklänningar till golvskimrande maxiklänningar och olika typer av matchande set. Se till att bli brudens favoritgäst, shoppa HÄR.

Brud Bubbleroom

LÄS MER


Håll koll på oss