PROMOTION

Högtidskläder sedan 1948

Remanns är en sann institution för högtidskläder i Göteborg. Sedan 1948 har butiken klätt upp göteborgarna för livets högtidliga och festliga tillfällen och vi erbjuder ett brett, smakfullt sortiment för såväl damer som herrar.

KONTAKT:

Herrekipering: 031145852
Adress: Linnégatan 4, 413 04 Göteborg

Damekipering: 031145852
Adress: Linnégatan 2, 413 04 Göteborg

E-post: info@remanns.se

Hos Remanns finner du kunnig personal som tar hand om dig på allra bästa sätt och ger dig hjälp och goda råd. Företaget är uppdelade i två butiker, en dambutik och en herrbutik. Butiken har drop in men givetvis har ni möjlighet att boka tid per telefon eller på Remanns hemsida.

I bröllopsbutiken finns vackra och passande kläder för alla slags ceremonier; från den lilla bröllopsceremonin på Rådhuset till det stora pampiga kyrkbröllopet. För att inte de yngre ska känna sig utanför, finns också en liten avdelning för små brudnäbbar. Till de små har vi ett litet sortiment av klänningar till uthyrning.

På herrsidan hittar du allt från vanliga blazers och kostymer till färgglada strumpor för tillfällen som inte är lika festliga men som kräver sinne för smak och kvalitet. För herrar erbjuder Remanns uthyrning av frackar, smokingar och andra brudgumskläder.

Varmt välkommen till butiken för lyckliga tillfällen.

LÄS MER


Håll koll på oss