Hunderfossen Hotell & Resort

Sagolika miljöer för ert bröllop – året om.

Att gifta sig är en speciell tillställning och en viktig dag i livet och vem har väl inte drömt om ett äkta sagobröllop? I Hunderfossen Vinterpark ligger ”iskatedralen”. En vacker katedral med utsmyckningar av is och snö som ger en magisk touch på bröllopsceremonin. Även under sommarhalvåret infinner sig samma sagolika känsla när solen skiner över guldspirorna på Soria Moria slott och den vackra slottsträdgården. Här på Hunderfossen har ni möjlighet till ett fantastiskt sagobröllop året om.

 

Väljer ni att gifta er under vinterhalvåret garanterar ni era bröllopsgäster en magisk resa. Håll välkomstskålen i glas gjorda utav is och fortsätt sedan in i grottorna för att hålla bröllopsfesten i Trollsalen. I denna restaurang finns skulpturer av sex stycken troll som håller upp taket och liknande lokaler är svårt att hitta. Miljön tillsammans med god mat och dricka gör kvällen till en oförglömlig upplevelse. När mörkret sedan faller kan ni gå ut och beskåda ett enastående fyrverkeri över stjärnhimlen.

 

Om ni, och era gäster rest långväga finns det gott om övernattningar på Hunderfossen Hotell & Resort. Här finns såväl både vackra hotellrum och charmiga stugor att spendera natten i.

 

Strax intill Hotellet och Resorten ligger Hunderfossen Familjepark. En plats perfekt att spendera dagarna innan och efter bröllopet på. Här erbjuds aktiviteter och äventyr för såväl barn som vuxna och vistelsen här ger en perfekt inramning till själva bröllopet.

Kontakta Hunderfossen:

LÄS MER


Håll koll på oss