Love Organic Spumante

Love Organic Spumante är en bubblande ekologisk nyhet – och ett perfekt mousserande till festliga tillfällen.

Love Organic Spumante är gjord på druvan Chardonnay och bjuder på en frisk och härlig smak, med små pigga bubblor för en lyxig elegant touch. Vinet är sedan förpackat i en elegant flaska som gör sig perfekt att serveras vid festligare tillfällen.

Ingen vet kärlek för det goda hantverket bättre än Italien. Tack vare norra Italiens idealiska jordmån med inslag av kalk har vinmakaren valt ut de finaste ekologiska druvorna som går att hitta och skapat en smakfull och frisk Spumante av hög kvalitet. Love Organic Spumante är producerat genom den så kallade Charmat-metoden vilket innebär att andrajäsningen sker på tank för att sedan buteljeras.

Love Organic Spumante är inte bara det perfekta valet när du vill bjuda på ett lyxigt glas mousserande. Med sin ekologiska certifiering visar vinet också att man genom gällande lagar och regler har tagit hänsyn till vår miljö och natur.

Love Organic Spumante bjuder på en torr fruktig smak med inslag av citrus, päron, tropisk frukt och honung. Love Organic Spumante gör sig bäst väl kylt i sällskap med någon som du tycker om.

Finns att beställa här