Integritetspolicy för https://www.brollopsmagasinet.se

På Bröllopsmagasinet värnar vi om besökarnas och användarnas integritet. Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av personlig information vi samlar in och hur vi använder, skyddar och delar den informationen. Genom att använda vår webbplats samtycker du till insamling och användning av din personliga information enligt denna policy.

  1. Insamlade uppgifter

1.1 Personlig information:

När du besöker vår webbplats kan vi samla in vissa personligt identifierbara uppgifter, såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer och annan information som du frivilligt tillhandahåller genom kontaktformulär eller prenumerationer.

1.2 Cookies och användningsdata:

Vi kan även samla in icke-personligt identifierbar information automatiskt, såsom din IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, hänvisningskälla och annan användningsdata. Denna information samlas in genom cookies och liknande spårningstekniker.

  1. Användning av insamlad information

2.1 Tillhandahålla och anpassa tjänster:

Vi kan använda den personliga information du lämnar för att leverera de tjänster du begär, exempelvis svara på förfrågningar eller ge uppdateringar om våra produkter och tjänster. Vi kan också använda denna information för att anpassa din upplevelse på vår webbplats.

2.2 Analyser och förbättringar:

Vi samlar in användningsdata för att analysera trender, spåra användarinteraktioner och samla demografisk information. Denna information hjälper oss att förbättra vår webbplats, våra produkter och våra tjänster.

2.3 Marknadsföring och kommunikation:

Med ditt samtycke kan vi använda din kontaktinformation för att skicka dig marknadsföringsmaterial, nyhetsbrev och annan kommunikation relaterad till vår verksamhet. Du kan när som helst avsäga dig att ta emot sådana meddelanden.

  1. Dataskydd

Vi vidtar lämpliga åtgärder för att skydda säkerheten och integriteten för din personliga information. Observera dock att ingen dataöverföring över internet eller lagringssystem kan garanteras vara 100 % säker. Trots att vi strävar efter att skydda din personliga information kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

  1. Delning och vidarelämnande av data

Vi säljer, byter eller på annat sätt överför inte din personliga information till tredje parter utan ditt samtycke, förutom som beskrivs i denna integritetspolicy eller när det krävs enligt lag.

Vi kan dela din information med betrodda tredjepartsleverantörer som hjälper oss att driva vår webbplats, bedriva verksamhet eller tillhandahålla tjänster åt dig. Dessa tredje parter har avtalat om att hålla din information konfidentiell och använda den endast för de ändamål för vilka vi delar den med dem.

  1. Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, uppdatera och rätta dina personuppgifter som vi har. Om du vill utöva denna rättighet eller om du har några frågor om vår integritetspraxis, vänligen kontakta oss med hjälp av informationen nedan.

  1. Ändringar i denna policy

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Den uppdaterade policyn kommer att publiceras på denna sida, och det reviderade datumet kommer att anges längst upp. Vi uppmanar dig att regelbundet granska denna policy för att hålla dig informerad om hur vi samlar in, använder och skyddar din information.

  1. Kontakta oss

Om du har några frågor, farhågor eller begäranden avseende denna integritetspolicy eller vår integritetspraxis, vänligen kontakta oss på följande sätt:

Tel : 0522-68 11 90

E-post: info@nordicbridalmedia.com

Adress: Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla

Nordic Bridal Media

Senaste inläggen

    Senaste inläggen