PROMOTION

Malmös nyaste och största bröllopsbutik

Jolie Bridal är en stor luftig och modern butik, med stora öppna ytor där du lätt kan röra dig i klänningarna. Butiken har 7 provrum och VIP lounge som man kan boka för att prova i fred med sitt sällskap.

Butiken finns i hjärtat av Malmö på Södra förstadsgatan 68 i Malmö , gångavstånd från Triangeln tågstation.  Här hittar du ett stort urval av balklänningar, brudklänningar, festklänningar, brudtärneklänningar, näbbklänningar, smycken och skor.

Malmös nyaste och största bröllopsbutik erbjuder märken som Allure Romance, Allure Woman som är avsedd för plus size, Sweetheart, Sofia Bianca, Jazz by modeca, Rachel Allan, Manon Fashion, Kashmir creations, Envious Couture, Bianco Evento och många fler. Utöver detta kan vi även göra specialbeställningar på egen design. 

Av festklänningar finns märket Dynasti, med fantastiska festklänningar eller balklänningar i den finaste kvaliteten. Fler festklännings märken vi har är Shail K, Faviana,, Manon, Jasz mm
Dessa finns både i butiken och att köpa online i vår webshop www.joliefashion.se

Behöver du sy in, sy ut korta eller göra om något plagg? Jolie Bridal är specialister främst inom fest och bröllopsmode men utför även annan sömnad. Du kan komma in och visa upp ditt plagg så får du prisförslag.

Hur ska man tänka när man väljer brud- eller festklänning?
Det man ska tänka på när man provar klänningar är att titta först på bilder för att få en uppfattning vad man tycker om. Sedan ska man prova alla möjliga sorters klänningar. Ibland tror man att man tycker om eller trivs en viss modell men efter att ha provat olika modeller så börjar man få en bättre uppfattning vad man trivs i. Detta händer ofta att man kommer in i min butik och har bestämt sig för en viss modell men köper oftast något helt annat. Mitt tips är var öppen för våra förslag. När du hittat rätt klänning kommer du att känna det.

Ett viktigt moment är att även fixa till håret lite och smink. Även ha lite mer passande underkläder inför provningen. Men tänk på att inte lägga Foundation på halsen eftersom det är svårt att ta bort från kläderna.

Vad är viktigt att tänka på med accessoarerna till brud/festklänningen?
Vi brukar föreslå lite accessoarer efter vad vi känner passar in med en klänning. Fråga efter tillbehör. Det är bra med en helhetsbild. Det kan ändra mycket. Det man ska tänka på är att accessoarerna ska vara ett komplement till klänningen och inte ta över.

Något viktigt att tänka på är att ha rätt underkläder som ger stadga. Vi säljer även underkläder som speciella för att användas till brudklänningar och festklänningar.

Hur kan brudgummen matcha bruden på den stora dagen?
Brudgummen kan faktiskt matcha med slips eller fluga i samma färg som blomsterbuketter eller tärnornas klänningar.

Vad är de vanligaste justeringarna ni gör på klänningar?
De vanligaste är att sy in eller korta. Men vi gör många ändringar också som att lägga till ärm, axelband, ta bort axelband eller täckande tyg, sy på brodyr och stenar och mycket mer.

Vad bör man tänka på om man inte är exakt samma storlek som klänningen?
Det är svårt för oss att ha alla storlekar i butiken. Därför försöker vi att ha ca två storlekar av de populära modellerna. Det man ska tänka på att ha ett öppet sinne och lite fantasi. Vi kan även sy ut en klänning eller göra om den till snörning i ryggen om den är för liten. En klänning kan ändras ca två stl om man har en duktig sömmerska som vår.

Kontakta Jolie Bridal på tfn: 040-120126 eller info@joliebridal.se

LÄS MER


Håll koll på oss