Web Presentation

Justin Alexander hyllar de kvinnliga formerna

År 2015 års kollektion följer de kvinnliga formerna och andas såväl elegans som tidlös romantik. Den här säsongens design erbjuder spets och tyll i ljus champagne och guld, dekorerade med pärlor samt mönster av blommor och art deco.

Text: Anna Storm  Foto: Justin Alexander

En rad nya, exklusiva stilar är framtagna hos succémärket Justin Alexander inför hösten/vintern 2015. Den nya linjen erbjuder förföriska klänningar som får alla kvinnor att känna sig makalöst vackra och som i sin tur får gästerna att tappa andan på bröllopet. Det glamourösa 1930-talet dominerar till stilen och vi ser mycket art deco och mjuka toner i guld.

JA 005

Den här säsongen har Justin Alexanders designerteam fokuserat på rikligt med material, handbroderade mönster och tidlösa siluetter. Lyxig Charmeuse, klassisk Venicespets, delikat laserskuren satin, mjuk tyll och vackert broderad spets, är vad som pryder de vackra klänningarna. Varje spetsbrudklänning har hisnande vackra nacklinjer med utsmyckade kanter och sofistikerad design. Allt för att skapa vintage-inspirerande klänningar. Varje design är skapad utifrån kvinnan och för att få varje brud att känna sig trygg, säker, sofistikerad och glamourös på sin stora dag.

 

Ta en titt på de fantastiska klänningarna genom att besöka: JustinAlexanderBridal

Följ dem även på Facebook HÄR
Eller på Pinterest HÄR