Lund & Lund

När du måttbeställer hos oss gör vi avpassningar i butiken utifrån din standardstorlek. Sedan skickar vi dina mått till leverantören som syr upp din kostym. Du kan själv välja allt från tyg och färg på foder till fickmodell och axeltyp. När din beställning har anlänt till butiken gör vi slutligen en avprovning för att säkerställa att kostymen sitter som den ska.

Vi arbetar med några av världens ledande producenter inom området, bland annat Belvest, Corneliani, Munro och Eduard Dressler. Passform och kvalitet är A och O när det gäller kläder. Därför sätter vi alltid hantverksskicklighet och materialstandard främst. Utöver kostymer erbjuder vi även måttsydda rockar, kavajer, byxor och skjortor i ett brett prisspann.

Hos oss hittar du även utvalda “ready-to-wear” plagg och accessoarer som skor, slipsar, flugor, matchett knappar, skärp, halsdukar och annat. Vårt utbud uppdateras kontinuerligt inför varje säsong, då vi aktivt handplockar våra varumärken. Vi hjälper dig gärna med stilråd inför speciella tillfällen eller för att nyansera din stil till vardags.

Kontakta oss för att boka ett möte

lund_logo

STUREGATAN 12 – 114 36 STOCKHOLM
+46 8 661 07 35
info@lundochlund.se
lundochlund.se


Håll koll på oss