PROMOTION

Lyckoringen

– en långvarig tradition av förlovnings- och vigselringar.

AB Lyckoringen Juveler är ett anrikt företag som grundades år 1933 och sedan 1947 har våran specialitet varit inom juvelbranschen. För närvarande ligger butiken på Kungsgatan 60 i centrala Stockholm.

Vi erbjuder dig som en kund en möjlighet att special beställa handtillverkade ringar av oss. Du kan skapa sin egen ring i form av en solitär eller alliansring genom att välja en ringmodell och sten som passar dig bäst. Eller du kan välja att omarbeta ett äldre smycke där du kan förverkliga idéer om ditt drömsmycke.

Vigselringar och förlovningsringar är vår specialité. Utöver handgjorda förlovning-. vigsel- och alliansringar tillverkar vi andra smycken av olika slag efter kundens behov och önskemål, reparerar och omarbetar gamla smycken.

Vi säljer selektivt utvalda smycken från högklassiga svenska och europeiska leverantörer. Bland annat finns i vårt sortiment det ekologiska märket Noën som tillverkar smycken utav ekologiskt guld och silver. Allt guld vaskas fram för hand utan kemiska ingrepp, ett sett som skyddar vår miljö och människorna som jobbar med brytningen. Noën kombinerar design, mode och skyldigheten att ta hand och värna om vår miljö.

LÄS MER


Håll koll på oss