PROMOTION

Fritz Magnus tipsar om hur du kan skapa lyxig hotellkänsla hemma

Den där totala avkopplingen man upplever när man sover på ett härligt hotell vill vi på Fritz Magnus att du ska kunna skapa hemma.
Låt sovrummet bli en lugn oas där du kan koppla av och njuta, oavsett om det är mitt i veckan eller på helgen. Vi på Fritz Magnus är experter på hotell-textilier och vill gärna hjälpa dig att skapa den där speciella känslan av hotellyx.

Använd vita sängkläder
För att komma så nära den lyxiga hotellkänslan som möjligt rekommenderar vi att du använder vita lakan och påslakan. På Fritz Magnus webbshop finner du ett unikt och exklusivt utbud av hotellsängkläder.

Kuddar

Se till att ha en eller två stora kuddar, gärna 50×80 cm mot väggen/sänggaveln och sen ett antal vanliga sovkuddar (50×60 cm) framför. Det är snyggt och lyxigt med många kuddar, men det ska också vara praktiskt, så hitta ett antal som fungerar hos dig. 

Färgsätt med plädar och prydnadskuddar

Om du vill få lite färgklickar och kanske matcha med annat i sovrummet är det enklaste sättet att piffa upp sängen med någon eller några prydnadskuddar. Istället för att bädda med ett helt överkast kan man göra som på hotellen och lägga en halvpläd eller filt nere vid fotändan.

Mangla eller stryk

Att mangla sängkläderna är absolut inget måste, men om du vill få fram extra lyster och släthet är det något som vi verkligen rekommenderar. Har man ingen mangel funkar det att stryka på medelhög värme också för att få fram lystern.

LÄS MER


Håll koll på oss