Markiz och Kevins väg till bröllopet - del #1

Badande brudpar, strand, paradis smekmånad

Markiz och Kevin ska gifta sig nu till sommar. Exklusivt för Bröllopsmagasinet delar de med sig av sin resa fram till bröllopet. Här får ni ta del av deras berättelse, höra kring förlovningen och följa med på deras väg till giftermålet. I detta första inlägg får ni en presentation av paret och får höra hur de först träffades.

Text & Foto: Markiz Talhaoui & Kevin Tainton
Publicerat: 26/2 2016

OM OSS

Vi är Kevin & Markiz!

Vi har varit tillsammans i 8 år och förlovade i 2!  Vi dejtade aldrig mycket utan sågs faktiskt på spybar första gången. Där bytte vi nummer men det tog ett år innan jag (Kevin) ringde till Markiz och frågade om hon vill äta. Efter det sågs vi mer kontinuerligt och hade redan då en naturlig och avslappnad relation. Det vart många sms och sömnlösa nätter precis som det ska vara i början:). Vi älskade att vara i varandras sällskap inte bara som pojkvän/flickvän även som sköna vänner.

Allt växte med tiden och vi insåg mer o mer hur perfekta vi var för varandra.

Ganska snabbt efter det så flytta vi indirekt ihop. Vi hyrde först ut min (Kevins) lägenhet och bodde i Markiz, efter ungefär ett år gjorde vi tvärtom. Vi delade mycket de första åren. Vi jobbade ihop, vi reste tillsammans, vi lärde känna varandras familjer och vi lärde känna varandra djupt, alla sidor. Vi har gått igenom mycket bra saker tillsammans och precis som riktigt starka par gör så har vi även gått igenom en del jobbiga saker. Allt har stärkt oss. Vi har alltid stöttat varandra och höjt varandra till skyarna.

Vi köpte tillslut en bil tillsammans det ledde i sin tur till att vi tog det störta steget ihop av allt: vi köpte en lägenhet! Det bästa som hänt oss. Det blev en "kärlekens" lägenhet. Det blev ett center för middagar för våra vänner och familj. Markiz älskar att laga mat och umgås runt middagsbordet och så har det varit sedan dess.

Till slut i november 2013 så friade jag till Markiz på Nobis hotel i Stockholm (historien kring vår förlovning kommer i ett senare inlägg).

Vi ska nu gifta oss i sommar (11 juni) och är superspända! Vi kommer här på Bröllopsmagasinet.se att dela med oss av våran resa fram till bröllop och även sådant vi redan lyckats beta av. Enjoy!

Smekmånad, sandstrand

Kevin Tainton 32år

Jobbar som personlig tränare på Metropolisgym i Sthlm. Älskar det mesta inom träning och jag älskar att äta min fästmös mat! På fritiden tränar jag gärna, äter god mat, går på bio, reser eller bara hänger med vänner eller familj.

Markiz Talhaoui
Ålder: 29år
Bor: Stockholm
Arbete: Digital Marknadsförare, kokboksförfattare och matinspiratör.
Känd från: Sveriges Mästerkock 2014, gör just nu Radio på P4 Stockholm och aktuell med kokboken ``I köket med Markiz- Marockansk Magi`` .
Gifter mig med Kevin Tainton 11 juni 2016!"