Mässkalender 2019-2020

Mässor och andra bröllopsevent är viktiga arenor för att samla inspiration till sin bröllopsplanering. Här under finner du ett urval av de bröllopsmässor som arrangeras under året runt om i landet.

AKTUELLA MÄSSOR

Sunday Wedding

20 okt 2019, Clustret, Skeppsbron 44, Gamla Stan

Bröllopsmingel mitt i stan!

Vi bjuder in till ett bröllopsmingel för blivande brudpar. Eventet kommer att vara intimt, exklusivt och bjuda på aktiviteter och visningar. Vi vill att ni besökare ska inspireras och underhållas i en avslappnad atmosfär.

Aktiviteterna är ännu inte helt fastställda och beror på vilken typ av företag som kommer att delta, men några exempel är: modevisning/catwalk med ny kollektion, brudkammare, blomsterdemonstration, provsmakning, musikframträdande…

Läs mer

Helsingborgs bröllopsmässa

20 okt 2019, Sundspärlan, Helsingborg

Välkommen till höstens största bröllopsmässa i Skåne!

Vi utlovar mängder med inspiration kring allt som handlar om bröllop – kläderna, maten, dekorationerna, musiken & underhållningen… Hos oss träffar du proffsen som hjälper er att förverkliga bröllopet ni drömmer om. Stort eller litet. I en koja eller på ett slott. I Hässleholm eller Paris.

Läs mer

Bröllopsinspirationsdag

9 nov 2019, Söråkers herrgård

Går du i bröllopstankar? Söråkers Herrgård och Eleganten välkomnar dig till en inspirationsdag i kärlekens tecken. Pris 80:- I biljetten ingår entré, det senaste numret av Bröllopsmagasinet samt 1 glas bubbel & snittar. Vid förköp hos Eleganten får du dessutom en en goodiebag vid ankomsten till Herrgården.

Upplev en historisk vandring i huset, se rummen, de fantastiskt vackra salarna och trädgården. Träffa utställare inom Brudmode, smycken/ringar, blommor, bakverk, fotografer, catering och ja allt som kan hjälpa er på vägen att planera ert bröllop.

Läs mer

Världens bröllopsmässa

10 nov 2019, Borgen, Folkborgsvägen 22

Från stora pampiga bröllop till korta och intima ceremonier. Ja, hur man väljer att fira sin kärlek går att göra på tusen olika sätt. För att hylla denna dag har vi skapat en mässa där vi har någonting för alla.

Inför den stora dagen ska mycket planeras och ordnas, allt från brudparets klädsel till de personliga inbjudningskorten. Välkommen att inspireras på Världens Bröllopsmässa!

Inträde:
Priset för att besöka mässan är 80 kr med förköpsbiljett och 100 kr om du väljer att köpa biljett på plats!
Barn under 18 år går in gratis. Biljetter förköps på vbmassa.se

Läs mer

Gävle bröllopsmässa

25 jan 2019, Gävle konserthus

Välkommen till en dag i kärlekens tecken.
Kom och träffa utställare. Se årets och kommande kollektioner av brudklänningar på 3 modevisningar. Eldshow och ledshow med Illumina.
Dropin bröllop mm.

Läs mer

Bröllopsmässan

25-26 jan 2020, Grand hotel, Stockholm

Bröllopsmässorna Grand Hôtel Stockholm och Conventum Örebro unika mässor som erbjuder bredd, mångfald, inspiration o information.
Nu planerar vi inför vårt 20-årsjubileum 2020 som sent kommer glömmas.

Bröllopsmässan skapas och sker för alla er som planerar bröllop, den stora festen men också för er som vill få härlig hybris av lyx o glamour i vardagen.

 

Läs mer

Wedding Fair Sthlm

1 feb 2020, Venue 81, Drottninggatan

Efter fem succémässor är det den 1 februari 2020 dags för den sjätte upplagan av den personliga fest & bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm, som denna gång byter lokal till Venue 81 på Drottninggatan 81.

Vi som arrangerar Wedding Fair Sthlm heter Caroline Risberg, skräddare på ateljé Stass, Lisa Nylén, bröllopssångerska, och Jennie Kumlin, fotograf.

Läs mer

Stora Fest-och Bröllopsmässan

1 feb 2020, Sundsvalls Stadshus

Välkommen till Norrlands största fest- och bröllopsmässa med allt inom fest, bröllop, student, bal, dop och högtider.Under 2020 års mässa som går av stapeln lördag den 1-2 i Sundsvalls Stadshus. Kommer vi bland annat bjuda besökarna på:

Modevisning med brud & fest mode, underhållning med sång och musik, workshop, brudsalong ”prova din brudklänning”, utställare, tävlingar, reseinspiration, inspiration & provsmakning, white wedding room (VIP-rum)

Läs mer

Bröllopsfeber

Feb 2020, Stockholm, Göteborg och Malmö

SAVE THE DATE!

Bröllopsfeber vi fira med dig! Kom och inspireras inför ditt bröllop!

Malmö: 8-9 februari 2020- Malmömässan
Göteborg: 15-16 februari 2020- Svenska Mässan 
Stockholm: 22-23 februari 2020- Stockholmsmässan

Läs mer

Bröllopsmässan

7-8 mars 2020, Örebro

Bröllopsmässorna Grand Hôtel Stockholm och Conventum Örebro unika mässor som erbjuder bredd, mångfald, inspiration o information.
Nu planerar vi inför vårt 20-årsjubileum 2020 som sent kommer glömmas.

Bröllopsmässan skapas och sker för alla er som planerar bröllop, den stora festen men också för er som vill få härlig hybris av lyx o glamour i vardagen.

 

Läs mer

Fest- och bröllopsmässa Sydost

5 april 2020, Guldfågeln Arena

Fest & Bröllopsmässa Sydost är sen 9 år tillbaka en av sydöstra Sveriges största mässor inom området festliga sammanhang såsom tex bröllop, jubileum, bal, student, gala mm.
Mässan som brukar vara fullbokad erbjuder en mängd olika spännande branscher som besökarna på ett eller annat sett sen kan ha nytta av om man skall planera en fest eller kanske skall gå som gäst på en fest. På mässan brukar man kunna träffa utställare från Helsingborg, Stockholm, Karlskrona, Växjö, Göteborg, Kalmar, Öland, Nybro, Oskarshamn osv…

 

Läs mer

Tidigare mässor

Fest & Bröllopsmässa 2019

28 sep 2019, Novi Resort i Visby

För andra året i rad kommer mässan som gjorde succé tillbaka. I år har vi valt att göra mässan i samarbete med Bröllop Gotland .

Vi planerar för visning av fest- och bröllopskläder, föreläsningar, workshops, dukningar, blommor, mat, bakverk, lokaler och allt annat som hör bröllopet och festen till.

 

Bröllopsmässan Umeå 2019

15 sep 2019, Nolia

Event 95 presenterar Umeås nya Bröllopsmässa, den 15 september på Nolia. Här kan ni träffa 40 st olika utställare som alla vill göra er bröllopsdag till ett minne för livet!
Biljetter köper ni lättast via Tickster.
 
Ta med din partner, din vän, dina föräldrar eller någon annan som vill njuta av en dag med fantastiska klänningar, häftiga håruppsättningar, vacker musik och mycket mer! Varmt välkomna!
 

Annons

Brud

Annons

Brudgum

Annons

Bröllopsresa

Planering

Annons

Smycken - Web-TV

Annons

Brudgum - Gäst

Annons


Håll koll på oss