PROMOTION

Nordisk romantik från Orrefors

Under hösten kompletteras Orrefors största succéserie Carat med nya delar och användningsområden. Lena Bergström har utgått från estetik i kombination med god funktion då hon utvecklat serveringsdelar i Carat.

En tårtspade och ett serveringsbestick vars gnistrande handtag förstärker känslan av högtid och festlighet. Ett tårtfat för vacker uppläggning och servering samt en större klotformad vas i limiterad upplaga.

Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.

Ljusstaken står på trygg fot och glittrar fast den inte är tänd. Med ben likt slipade diamanter staplade på varandra som fulländas av en stilren ljushållare i mässing eller rostfritt stål. Ljusstakens olika storlekar bildar en harmonisk trio som kan växa till en hel skog i slipad kristall. De låga glittriga ljuslyktorna kontrasterar fint till de höga ljusstakarna. Som små juveler. En liten och en stor.

Den här vackra glasserien hittar du i butik från september. Passa på att lägga på önskelistan!

LÄS MER


Håll koll på oss