PROMOTION

Nu hittar du Tina Valerdi hos Tonys!

Tonys Högtidskäder har haft nöjet att hjälpa bröllopspar som festglada kunder att hitta sina drömkläder sedan 1988. Nu inför de även märket Tina Valerdi som är relativt okänd i Sverige.

Tonys har sedan 1988 rest runt om i världen för att hitta olika leverantörer inom branchen för att vara uppdaterade på det senaste och utvecklas.

Deras nya spanske leverantör Tina Valerdi kan konsten att producera fantastiska kreationer. Från diskreta till intrikata design producerar Tina Valerdi klänningar och brudaccessoarer av högsta kvalitet för att lyfta fram brudens vackraste attributer. Alla klänningar är handgjorda, kjolarna och accessoarerna produceras av material som fransk spets, italiensk siden och Egyptisk silkeschiffon och tull. Alla detaljer är viktiga, och här kan alla brudar hitta sin favorit!

Förutom Tina Valerdi hittar du även Modeca – Le Papillon, Justin Alexander och Pronovias fantastiska klänningar hos Tonys Högtidskläder. I butiken får du personlig service och här finns sömnads kunnig personal som ser till att ge kunderna rätt information om den bästa passformen.

LÄS MER


Håll koll på oss