Ny high-end brudbutik i Stockholm!

I går fick vi vara med på den exklusiva invigningen av nya Milagro i Stockholm.

Text & Foto: Mari Loewen

Nahrin Izar öppnar nu ytterligare en butik i Stockholm och detta firades med afternoon tea, modeshow och mingel i den nya butikens vackra lokaler på Kungsholmsgatan. Vi fick prata med Nahrin som berättar om sin nya exklusiva butik:

– Det här är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse. Jag har lagt ner mycket arbete och slit för att få till detta men den här kvällen är ett kvitto på att det har lönat sig, jag har fått det jag kämpat för. Jag kände att den här typen av butik verkligen behövdes i Sverige, berättar Nahrin.

– I samband med att jag fick ensamrätt på Pronovias i Stockholm tänkte jag; Vad är det som saknas i Sverige? Jo, det saknas en exklusiv butik med en enbart couture-klänningar vilket det nu kommer bli här. Tanken är att återskapa den upplevelse som vi ser mycket i utlandet – miljön och upplevelsen tillsammans med vännerna, lite bubbel vid provningarna, precis så som man har sätt på film.

Nahrin fortsätter:
– Jag har speglat mig själv i inredningen – det här är det jag personligen upplever som lyxigt och personligt men som samtidigt lyftar fram klänningarna. I butiken kommer vi sälja märkena Ateljé Pronovias, Pronovias och märket Marcela de cala.

– I den här butiken kommer det inte vara drop in utan enbart bokade besök och vi kommer ta en avgift för provningarna i den här butiken, just för att vi ska kunna ge kunden det den förväntar – att de ska få det lilla extra och den där lyxiga känslan, avslutar Nahrin.

Många vackra ord sades under kvällen både om Nahrin och personalen. Ett härligt gäng! Vi fick även se några av Pronovias utvalda klänningar. På lördag öppnar butiken för allmänheten – unna dig ett lyxigt besök hos Milagro!

Nahrin Izad öppnar nu sin andra brudbutik i Stockholm.

Sanne är nyanställd butikschef hos Milagro.

Vackra klänningar visades upp

Hedda Wallin representerade Pronovias

Nahrin med personal

LÄS MER


Håll koll på oss