På fotoresa i Dubai

Under hela förra veckan befann sig vår chefredaktör Anna i Dubai tillsammans med ett fantastiskt team av stylister, modeller och fotografer. På plats i Dubai fotograferades brudklänningar och herrkläder till det kommande numret av Bröllopsmagasinet och resultatet blev magiskt.

Text: Anna Storm  Foto: Anna Storm

 

Att åka iväg på en så kallad ”fotoresa” är en spektakulär upplevelse. Månader innan planeras det för fullt och det är många aspekter att ta hänsyn till vid val av destination så som väder, lättillgänglighet, möjlighet till fotografering och platser som lämpar sig bra till utvalda teman. Vi valde Dubai. Staden som har allt och ligger på ett behagligt flygavstånd och som också huserar perfekt temperatur såhär års (25-28 grader).

 

När platsen väl är bestämd återstår det att samla ihop ett fantastiskt team av duktiga personer och även ljuvliga kreationer utav klänningar, kostymer och accessoarer. Sedan sätter det igång.

 

Och vi åkte till den fantastiska anläggningen JA Palm Tree Court, en resort i Dubai som lämpar sig utmärkt för såväl bröllopsresor som familjeresor. Här fanns allt! Och med allt inkluderas naturligtvis också fina fotomiljöer. Vi arbetade långa dagar och tillsammans skapade vi magi. Magi som vi hoppas att ni läsare också ska finna inspirerande och iögonfallande.

Resultatet ser ni i nästa nummer av Bröllopsmagasinet som finns ute i butik i början på mars!


Håll koll på oss