Praktik på Nordens största bröllopsmagasin

Hon har precis gjort sin praktik hos oss på Bröllopsmagasinet och vi på redaktionen säger tack och hej med tårta och blommor. Här berättar Madeleine sina egna tankar om hur det är att jobba på ett bröllopsmagasin.

Text: Madeleine Bäckman Foto: Adam Norlin Persson

Sedan januari har mitt namn dykt upp lite här och var på hemsidan. Jag heter Madeleine och har nu haft praktik under åtta veckor här på Bröllopsmagasinet. Idag är det min sista dag.
Det har varit åtta lärorika, intressanta och spännande veckor. Vår webb står inför ett flertal spännande förändringar och jag har varit med i utvecklingen och även startat upp vår webb-tv kanal.

Tidigare har jag arbetat med dags– och veckopress. Mycket är så som jag föreställt mig med att jobba på ett magasin, men mycket har också varit annorlunda och kul att få lära sig.
Bröllopsbranschen är händelserik och intressant. Jag är så glad att ha varit med i utvecklingen av den här hemsidan och att få se mitt namn i tryck i ett magasin för första gången var en häftig känsla.

Jag hoppas ni som går i giftastankar eller ni som kanske redan satt ett datum fortsätter följa oss. Inspireras av webb-tv klippen, följ oss i sociala medier och läs artiklarna i vårt magasin och på vår webb för att få tips och råd till hur ni gör er dag till den mest speciella i era liv. Jag lovar att ni kommer få ta del av tävlingar, nyheter och saker ni inte finner någon annanstans än här.

På måndag återvänder jag till skolan. Jag ska köra slutspurten på journalistlinjen innan jag tar min examen i maj. Jag längtar något så oerhört, men kommer passa på att njuta av den tid som är kvar och det tycker jag alla brudpar där ute också ska göra. Stanna upp ibland mitt i all planering, och njut! Tiden går alltid fortare än man tror och snart står ni där och säger ja till varandra. På samma sätt som jag snart kommer stå och ta emot mitt examensbevis och säga ja till min dröm och framtid som journalist.

All lycka,

Madeleine Bäckman

Bröllop


Håll koll på oss