PROMOTION

Sargéus Bröllopskoordinator

Sargéus Bröllopskoordinator bildades 2015 och har sedan dess koordinerat bröllop runt om i Sverige. Cecilia Sargéus, grundare av företaget och en stor del av bröllopsbranschen, har några enkla ord att säga.

”Varje bröllop är unikt, och varje brudpar likaså. Att få brudparens förtroende, skapa unika lösningar och leverera deras drömbröllop är det bästa med att vara bröllopskoordinator”

Att planera ett bröllop kräver mycket tid och innefattar många beslut på detaljnivå. Inbjudningskort ska skapas, tårtor ska smakas och logistik ska lösas. Det är mycket som ska planeras och inget får lämnas åt slumpen. Fördelen med att anlita en bröllopskoordinator är att ni faktiskt får tiden och lugnet att njuta av dessa moment och låta dem bli delar av minnet av bröllopet. Ert bröllop ska innebära mer än själva bröllopsdagen – det ska vara resan mot ert nya liv tillsammans!

För att kunna njuta av bröllopsdagen är det praktiska av stor vikt. Cecilia hjälper bland annat till med att hitta och boka festlokal, boka och prisförhandla med leverantörer samt att ta fram en tydlig tidsplan för er på er väg mot den stora dagen. Hon är mål- och lösningsorienterad i alla lägen, ordning och struktur är nyckelord i hennes arbete.

Sargéus Bröllopskoordinator har nära samarbeten med dom främsta leverantörerna i branschen och håller sig löpande uppdaterad inom rådande och kommande trender. Allt som krävs för en helhetslösning för ett drömbröllop!

Besök gärna www.sargeus.com för mer information och
rekommendationer från tidigare brudpar.

LÄS MER


Håll koll på oss