PROMOTION

Ses vi på Bröllopsmässan?

Bröllopsmässan presenterar 2018 ett rikt och varierat utbud av spännande inriktningar och upplevelser.

Ni möter i mässan över 100 utställande fantastiska företagare, där den gemensamma nämnaren är bröllop. I dagarna två kan man njuta, frossa, smaka på, pröva-på-salong. Provrum för både henne och honom. Inspiration i 16 vackra salonger med unika gulddetaljer på väggar och i tak. En härlig helhetsupplevelse av lyx, glamour, inspiration och skönhet.

 

Tänk dig att gå hand i hand med din blivande strosandes i vackra salonger under gnistrande kristallkronor. Provsmaka tårta, prova brudklänningar, pröva på styling av hår o makeup, möta över 100 utställare alla av högsta kvalitet.  Detta kan ni uppleva på Bröllopsmässan på Grand Hotell i Stockholm 27-28 januari, 2018. Vi är också enda bröllopsmässan i Sverige med äkta guldkant som också funnits i snart 18 år. Dessutom är vi varumärkesskyddade.

 

På Spegelscenen kommer mässans moderator både roa, underhålla samt intervjua utställare som har något alldeles extra att berätta. Det blir många spännande programpunkter varje hel- och halvtimme – alla med olika inriktningar men som alltid viktig information.

 

Mässan tipsar också om att man kan passa på att hitta sin drömklänning bland ett 10-tal europeiska designers uppe på Royal Terrass. Där kommer det finnas en mängd vackra bröllopsklänningar men också festklänningar.– I Kinarummets intill finns exklusiva provrum där det ges expertishjälp av både designers och välkända stylister inför valet av bröllopskläderna.

 

Provrummen gör också valet lite enklare, att få prova och känna på och välja bland ett 70-tal exklusiva kreationer och en mängd designermärken.

 

Temadukningar i DeLux Showroom samt nya salongen ”BridesSuccess” happeningupplevelse bara för ”brudar” med miniföreläsningar, specialvisningar, prova på samt tips o råd av och med erkända stylister, för blivande bruden men också finns en salong för blivande bröllopspar ”Bröllopssalongen” med sittningar tillsammans med jurist, koordinator m.fl som rundabords-samtal om viktiga frågor inför bröllopet.

 

Bröllopstävling på entrébiljetten med exklusiva priser.

Som sagt – en unik helhetsmässa för både bröllop och fest.
Läs mer på: www.brollopsmassan.se

Foto: Kicki fotograf

Foto: Fotograf Brigitte Grenfeldt

LÄS MER

LÄS MER


Håll koll på oss