PROMOTION

Bröllop i Sigtuna

Välkommen att boka in livets viktigaste fest på Sigtunahöjden. Att planera en bröllopsfest innebär många beslut. Allt ska fungera in i minsta detalj och under bröllopet ska allt bara flyta på.På er festdag kan ni släppa alla funderingar och bara njuta av stunden. Tillsammans förverkligar vi er dröm.

Vigsel, middag och dans i Sigtunahöjdens festlokal

Ett bröllop kan se ut på många olika sätt. Bröllopet kan vara i kyrkan, men också på vår veranda med vidsträckt utsikt över Mälaren. Matsalen dukas upp efter era önskemål och tillsammans utformar vi en meny med mat och dryck som harmoniserar med varandra och förhöjer upplevelsen. På Sigtunahöjden har vi valt att arbeta med råvaror från svenska uppfödare och odlare, gärna från Roslagen och Uppland. Vi lägger även gärna till internationella influenser i menyerna med hela världen som inspirationskälla.

Orangeriet, som ligger i anslutning till bar och restaurang, passar bra för kvällens dans och underhållning. I baren serveras drinkar med eller utan alkohol, flera ölsorter samt utsökta viner med olika ursprung. En stor del av utbudet är ekologiskt. Lägg till vickning om ni vet att kvällen blir sen.

Brunch och tid för varandra dagen efter bröllopet

Sov ut och njut av en brunch dagen efter bröllopet. Ni får tid att umgås med varandra, prata och reflektera kring den speciella helgen. Avrunda sen i lugn och ro med en naturnära promenad längs Mälaren.

Sigtunahöjden - nära Stockholm, Arlanda och Uppsala

Sigtunahöjden är en anläggning med bra läge för ett bröllop. Det ligger avskilt i vacker natur med utsikt över Mälaren, men ligger samtidigt nära både Stockholm, Arlanda och Uppsala. Det finns goda kommunikationer med buss och pendeltåg så det är enkelt för gästerna att ta sig hit.

För oss är det viktigt att ni känner er trygga med vad vi levererar, därför ingår alltid en provsmakning av menyn. Ni har en personlig kontakt som guidar er i de frågor som kan tänkas uppstå från första kontakt till självaste bröllopsdagen.

Kontaktuppgifter:
Sigtunahöjden Hotell- och Konferens
Hertigvägen 7, 193 28 Sigtuna
08-592 576 70
www.sigtunahojden.se

SNABBFAKTA

Antal middagsgäster: 200 personer (236 kvm)
Danslokal: 79 kvm
Fullständiga rättigheter: ja
Relaxavdelning: ja, vi har ett relaxrum, träningsrum, tre utomhusjacuzzis samt spabehandlingar
Antal rum: 98
Antal bäddar: 154 bäddar (det finns möjlighet att hyra till fler rum max 5 min bort)
Personlig kontaktperson: ja, ni får en kontaktperson hos oss som guidar er i frågor som dyker upp
Kontaktpersoner för förberedelser: ja, vi har kontakter för frisör, make-up, fotograf, musik mm.
Avstånd från Stockholm: 45 min
Avstånd från Arlanda: 15 min
Avstånd från Uppsala: 40 min