Skapa ditt eget Bridgerton-bröllop!

Bridgerton-bröllop - dekorationer

Är du ett lika stort fan av Bridgerton som vi är? Romantik, pastellfärger, elegant mode, lyxig atmosfär och historia från 1800-talet i England. Låter det som ditt drömbröllop?

Tekst: Kristin Hassellind | Foto: Adobestock, producenter

Efter att Bridgerton visades på Netflix för första gången 2020 har serien blivit en stor succé världen över. Serien behandlar Regency-eran i London från 1811, en period känd för elegans och stora prestationer inom konst och arkitektur. Modetrenden från denna tid var influerad av den grekiska och romerska världens ideal, med inspiration från renässansen och deras vackra linjer. Kvinnorna skulle ha hög midja, smal siluett, urringning, spets, draperingar, långa ärmar eller korta puffade ärmar. Siden och satin blomstrade igen och kvinnor valde ofta tyger i ljusa färger och mönster.

I överklassen fanns det tydliga regler och etikett som skulle följas gällande klädstilen. Att veta vad man skulle bära till en var tid var avgörande för social status. Varje säsong fanns en formell guide som informerade om att klädseln skulle anpassas efter tillfälle, årstid, tid och plats.

Även om Bridgerton inte är helt historiskt korrekt får man verkligen känslan av hur det var att leva i överklassen på 1800-talet. Att välja Bridgerton som tema passar dig som vill ha ett romantiskt, historiskt och klassiskt bröllop med fokus på lyxiga detaljer. Läs vidare om du kan tänka dig ett vackert Bridgerton-inspirerat bröllop!

En pampig bröllopslokal

En av de första sakerna du bör bestämma dig för och boka så tidigt som möjligt är själva bröllops-lokalen, för att vara säker på att dina drömmar går i uppfyllelse. Om man ska vara trogen Bridgerton-konceptet ska bröllopet givetvis hållas i England. Blir det för mycket av det goda finns det flera lyxiga platser här i Norden som kan ge en riktig Bridgertonkänsla. På dessa majestetiska platser hålls ofta baler och banketter, om man vill ha extra fokus på musiken och dansen från den populära serien.

Grand Plaza i Göteborg (nedan) är en vit, mäktig hall på 2 000 kvadratmeter, som kan inredas i georgisk och exklusiv stil. Här finns många möjlig-
heter! Om du tänker ha med traditionell sällskapsdans i programmet så är Grand Plaza definitivt platsen! I både Finland, Sverige och Danmark finns det mängder av vackra slott och herrgårdar med möjlighet att välja mellan flera olika festlokaler. Pastellfärger, som är en röd tråd i Bridgerton, kommer att passa perfekt till stora ljusa salar och rena väggar.

Bridgerton-bröllop - Grand Plaza

Inbjudningar

Vad kan gästerna förvänta sig? Inget slår vackra inbjudningar som ger ett smakprov på vad man kan förvänta sig på bröllopet. Om du ska på ett Bridgerton-bröllop, tänk pastellfärger i rosa, lila och blå toner med gulddetaljer. Använd mycket blommor både på inbjudan och på själva bröllopsfesten. Här är tre olika varianter att inspireras av.

Dekorationer

När det kommer till valet av dekorationer var Regency blue periodens signaturfärg – en ljus blå färg som sågs överallt under tidsperioden. Den mjuka och vackra pastellfärgen ger ett kallt och stilrent uttryck. Det finns många sätt att integrera blått i dekorationerna. Du kan välja en blå bordslöpare och placera blommor i blått, vitt och ljusrosa i små vaser av blått glas. Ett annat förslag är att välja pastellblå servetter, och kronljus i blått som du placerar i silverljusstakar. Dekorera med förtrollande litterära citat skrivna i kalligrafistil för ett personligt bröllop med inspirerande, romantiska ordspråk som dina gäster förmodligen kommer att uppskatta.

Bröllopsklänning

När du ska välja klänning till ditt Bridgerton-bröllop, tänk vintagestil med volanger, korsetter, spetsar, empiremidja och pärlsmycken. Genomskinliga handskar med spets är inte heller fel! Se framför dig att du ska vara både sockersöt och elegant när du går nerför kyrkgolvet eller röda mattan.

Under Regency-eran var det inte vanligt med vita bröllopsklänningar som vi ser idag, utan klänningar i ljusa mönster och färger var dominerande. Gult var en färg som var väldigt populär i början av 1800-talet. Ljusa färger av blått, grönt och rosa var också populära val bland kvinnor. Väljer du ett Bridgerton-bröllop har du många alternativ när det gäller färgval men det finns naturligtvis inget som hindrar dig från att välja en vit klänning om det är vad du drömmer om.

Se även: Bridgerton-inspirerad bröllopkollektion!

Brudgummens kläder

På ett Bridgertonbröllop kan brudgummen gå för en blå eller grå smoking eller jaquette, tillsammans med ljusblå, ljusrosa eller ljuslila detaljer, till exempel på slipsen och i knapphålet, så att det matchar den färgpalett som du valt. I kavajens knapphål ska brudgummen bära en corsage som matchar brudbuketten.

Om du vill ha en äkta kopia av serien, köp en engelsk frack i svart med svart sammetskrage, sidenväst och manchettknappar i guld. Matcha gärna outfiten med sidenhandskar och svart hatt. Kläderna på bilden nedan kommer från märket Wilvorst som säljs i många svenska bröllopsbutiker.

Bröllopskläder från Wilvorst Tziacco

Tärnor

Ska dina närmaste vänner vara tärnor? Klä tjejerna i matchande klänningar och var inte rädd för att använda färger. Mintgrönt, lavendel, korall, pastellblått och rosa är mjuka färger som smälter in med detaljerna i rummet. Alternativt kan du välja starka färger som senapsgult, lila eller turkos för ett mer färgstarkt bröllop. Klänningarna ska vara långa men enkla, för att inte ta uppmärksamheten från bruden.

Afternoon Tea

Efter aperitifer och mingel, avsluta gärna med en äkta brittisk soiré, bestående av afternoon tea och lätt underhållning. Detta är en brittisk tradition som går tillbaka till 1800-talet, och som engelsmännen gärna bjuder in till. Tillsammans med riktigt engelskt te kan du servera nybakade scones, små smörgåsar, kex med sylt, macarons eller andra söta bakverk. Det är också ett bra tillfälle att servera bröllopstårtan, så att du får ljusa, vackra bilder på tårtan som du kan se tillbaka på med beundran och kärlek. Glöm inte ett champagnetorn som gästerna kan njuta av efter vigseln!

Afternoon Tea passar bra på ett Bridgertonbröllop

Bröllopstårtan

När det är dags att beställa din bröllopstårta, fokusera på romantiska detaljer, livfulla blommor och rokokostil. En klassisk bröllopstårta med runda, vita former är det som är mest populärt på traditionella bröllop idag, men på temabröllop är det bara din fantasi som sätter gränserna. I äkta Bridgerton-stil är det många som väljer bröllopstårtor i klara färger inom tonerna blått, rosa och grönt, dekorerade med pärlor eller gulddetaljer.

Brudbuketten

När det gäller brudbuketten kan du med fördel välja vårblommor i romantiska pastellfärger. I Brigdertonserien är blomdekorationerna stora och tar mycket plats, en stil du absolut bör anamma på ditt bröllop för att få samma romantiska atmosfär. Blommor som passar fint ihop är till exempel vita rosor, ljusrosa pioner, blå hortensia, ranunculus och eventuellt tulpaner och scabiosa. Fråga din florist om vilka blommor och färger du bör välja till ett pastellfärgat och romantiskt bröllop.

Brudbukett

Klassisk musik

Vad vore ett bröllop utan musik och dans? Om ni ska ha ett riktigt Bridgertonbröllop får ni inte glömma valsen och kvadrillen under kvällen. På Spotify finns album med alla låtar som har använts i serien. Den första dansen mellan Kate och Anthony i säsong 2 var ”Dancing On My Own” med Vitamin String Quartet, en grupp som gör covers på välkända pop- och rocklåtar med klassiska instrument. Om du älskar det traditionella, glöm inte att spela klassisk musik på ditt bröllop. Och om du verkligen vill tänka stort, anlita en stråkkvartett för att spela de mest kända låtarna från serien. Vi garanterar att gästerna kommer få en upplevelse för livet!

Läs mer

Detta har vi importerat från USA

Vi inspireras av både amerikanska filmer och sociala medier och här nämner vi ett antal amerikanska bröllopstraditioner som har fått…

Trycksaker till bröllopet

Låt dig inspireras av dessa snygga trycksaker till ditt bröllop!

Skapa ditt eget Bridgerton-bröllop!

Romantik, pastellfärger, elegant mode, lyxig atmosfär och historia från 1800-talet i England. Låter det som ditt drömbröllop?

Bridgerton bröllopsklänningar

De romantiska bröllopen från serien Bridgerton har inspirerat till en verklig brudkollektion.

Villa Belparc

Villa Belparc, vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen är en perfekt plats för dig som vill ha unika omgivningar och…

Skapa ”Wow-faktor” på ditt bröllop med en tuktuk!

Det är de små detaljerna som skapar den "wow-faktorn" som gästerna kommer att minnas länge. Hyr en tuktuk till bröllopet!

Bröllop på Stenungsögården

Vi vet hur viktig denna stora dag är för er och därför måste allt bli precis så perfekt som ni…

Bröllop, möhippa eller svensexa?

På Tweed Hotell, inbäddat i den idylliska skönheten på Skaftö i Bohuslän, skapar vi minnen för livet.

Destination Alperna

Vi reste till den anrika skidorten Megève i Frankrike för att uppleva ett riktigt alpint destinationsbröllop.

DJ på bröllopet

Stefan berättar mer om hur en DJ jobbar på ett bröllop och varför det är en bra idé att boka…

Sjömagasinet – en unik festlokal i Göteborg

Bröllop på Sjömagasinet är en enastående upplevelse. Sommartid går solen ner i hamninloppet, champagne på bryggan är ett måste.

Neonskylt till bröllop!

Ge ditt bröllop extra glow med en unik, skräddarsydd neonskylt som firar er speciella dag.

Offline vigsel, online bröllopsfest

Att använda Sociala Medier på rätt sätt kan verkligen ha stor positiv effekt i samband med bröllopet.

Skapa rätt stämning på bröllopsfesten

För många nygifta är musiken på bröllopsfesten väldigt viktig, den sätter den rätta stämningen och är ofta avgörande i underhållningssynpunkt.…

Maxa bröllopsfesten – 10 tips!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - här finns det tips och råd kring hur ni kan göra bröllopsfesten oförglömlig…

Bröllop vid fjorden eller i skogen!

Vackra Gullmarsfjorden i Bohuslän är en magisk plats att utbyta sina löften vid. Just där… vid fjordens strandkant ligger spahotellet…

Låt dröm bli verklighet på Hovås Kallbadhus

15 minuter söder om Göteborgs centrum ligger havspärlan Hovås Kallbadhus – festvåning, restaurang och privat badplats.

Bjärsjölagårds Slott

I hjärtat av Skåne inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar ligger Bjärsjölagårds Slott.

Välkommen att bjuda in till Fjällbröllop

Få en oförglömlig upplevelse med en egen skidanläggning för er och era gäster!

Så här väljer du mat till bröllopsfesten

Att bestämma vilken mat du ska njuta av på din bröllopsdag är en härlig och smakrik upplevelse. Vi ger dig…

Vickning – ett uppskattat inslag

Vickning, nattamat, nattsexa… kärt barn har många namn. Vickning är en enklare måltid som serveras framåt småtimmarna på festliga tillställningar…

Bröllop på Svarta Örnshuset

Den anrika, slottsliknande festlokalen med ljuvlig trädgård; specialister på bröllop och stora kalas.

Bröllop på Nääs fabriker

Läs mer om den populära festlokalen som även erbjuder drop-in-vigsel!

Riberborgs Kallbadhus – ett bröllop på havet

På Ribersborgsstranden i Malmö tonar ett sagolikt vackert hus från 1898 upp, 200 meter ut i havet. Här känner man…

Presenter till matälskare

En pizzaugn från Ooni med dess höga temperaturer säkerställer att din hemmagjorda pizza blir perfekt, oavsett om du är nybörjare…

QUIZ: Vilket bröllopstema passar dig bäst?

Gör det här testet för att hitta det tema som passar din personlighet bäst.

Bröllopsbingo

Här kan du ladda ner ett bröllopsbingo att använda på festen!

9 Roliga aktiviteter medan gästerna väntar

Aktiviteter på bröllopet bidrar till social sammanhållning så att gästerna lär känna varandra bättre.

Så lyckas ni med bröllopsfesten

Så här skapar ni en bröllopsfest som era gäster sent kommer att glömma. Få en oförglömlig kväll med våra tips!

14 viner till sommarens grillfester!

Grillbuffét på bröllopet eller grillfest med kompisarna? Här är några förslag på passande viner!

Duo Bergh – Skapar magi med stråkmusik på bröllop

Att välja rätt musik till sitt bröllop är viktigt för att skapa den perfekta stämningen. En duo som vet exakt…

Vegansk bröllopsmeny

En vegansk meny är full av färg och fantasi. Vi ger dig 12 tips för en inspirerande bröllopsmeny från det…

Bröllop i Toscana!

Linda och Björn gifte sig i Toscana, och här presenterar vi bilderna från det vackra bröllopet!

Emelia & Davids bröllop

”Det bästa med vår dag var alla positiva överraskningar under dagen och middagen. Läs mer om Emelia & Davids bröllop…

Judiska bröllop

Kanske är du bjuden på ett bröllop till någon som har en annan kulturell eller religiös bakgrund? I den här…

Malin & Trevors bröllop

Magiskt sagobröllop på 1700-talsslott med mytiska statyer och gnistrande kristallkronor, blommande trädgårdar och gröna alléer.

Bröllop i olika kulturer – Indiska bröllop

I den här artikeln berättar vi mer om vad du kan förvänta dig om du blir inbjuden till ett hinduistisk…

Dela dina bästa bröllopstips!

Vad var det som gjorde att ert bröllop blev sådär underbart magiskt? Nu vill vi ta reda på era bästa…

Vinterbröllop – allt du vill veta

Drömmer du om ett vinterbröllop i vitt med naturen i fokus? Här kommer allt du behöver veta om vinterbröllop i…

Bröllop på Kullagårdens wärdshus

Kullagårdens Wärdshus ligger mitt i Kullabergs populära och vackra naturreservat och precis på Mölle Golfbana.

Bjud på en säsongsbaserad fördrink

Vill ni bjuda på något annorlunda som passar säsongen så tipsar vi om fyra härliga fördrinkar på bröllopet här.

Låt dukningen sätta tonen för bröllopet

Borddukning spelar en viktig roll för stämningen på bröllopet. Här visar vi några olika stilar som sätter en unik touch…

Bröllopsmiddag

Förhöj er bröllopsmiddag med lyxiga och spännande inslag. Här kommer 14 inspirerande mat och dryckestips!

Visste du detta om champagne?

Vi har gjort en djupdykning ner bland bubblorna och listar här 10 saker väl värda att veta om dryckernas dryck…

Älskade bröllopstårta!

Vilken typ av tårta ska man välja och vilken smakkombination passar bäst? Vi tipsar om vackra bröllopstårtor.

Lisa & Henrik Borgs bröllop

Här kan du läsa om Lisa Anckarman och Henrik Borgs fantastiska bröllop!

Bröllopsbåge

Vill du ha ett unikt och personligt bröllop? Bli man och hustru under en vacker och romantisk bröllopsbåge!

9 tips – så maxar ni bröllopsfesten!

Att planera bröllopsfesten är otroligt härligt - se till att ni gör bröllopsfesten oförglömlig för era gäster!

Bröllopsmenyn – trender för 2022!

Runt om i världen dyker nya trender upp gällande mat och dryck. Läs mer om trender i bröllopsmenyn för 2022…

Tårttrender värda att lägga på minnet!

För att vara det trendigaste brudparet i stan bör ni spana närmare på några av dessa fantastiska kreationer.

Elopements – vad är det, egentligen?

Skippa ett stort bröllop och bara smita i väg för ett hemligt bröllop? Elopements som de så fint kallas har…

Så har pandemin ändrat hur vi firar bröllop

Även om vi önskar att pandemin aldrig ägt rumt finns det faktiskt några positiva påverkningar som pandemin haft.

Invigning av Suite Lars Wallin

Vi blev inbjudna till den storslagna invigningen av Suite Lars Wallin på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Bröllopsfest – efter pandemin

För några gäster kan det vara en utmaning att besöka sociala tillställningar och event igen.

Lars Wallin designar bröllopssvit i Göteborg

Lars Wallin ingått ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia om att designa en helt unik bröllopssvit – och vi har…

Så hittar du rätt bröllopslokal

Att hitta lokalen för er bröllopsfest är en av de första punkterna i bröllopsplaneringen.

Corsage

Den lilla blomma som brudgummen bär på sitt vänstra kavajslag på bröllopet kallas corsage. Oftast går corsaget i samma stil…

Blomstermaxa ditt bröllop!

Vi plockar in allt fler växter och mer grönska i våra hem och att de finns med på bröllop är…

En perfekt brudbukett

Klänningen är vald och det är tid att välja brudbukett. Men vad ska du tänka på? Hur väljer du den…

Så väljer du rätt brudbukett

Vi har intervjuat en duktig florist som berättar lite kring trenderna för brudbuketten och vad man ska tänka på som…

Ös på med blommor

Att bära en vacker brudbukett på sitt bröllop ser många som både en självklarhet och en fin tradition.

Bröllopstårta, dessert eller något annat?

Många brudpar står förvirrade i valet att servera bröllopstårta eller dessert på bröllopsmiddagen. Eller bägge delar?

Drömbröllop mitt i veckan

Med tusentals bröllop framflyttade till detta år är det många lördagar framöver som nu blivit fullbokade. Vi har lösningen!

Efter Corona – så planerar vi bröllop

Corona ställde krav på nya innovativa lösningar och idéer för många – inte minst blivande brudpar som planerar bröllop.

Romantiskt slottsbröllop på Kronovalls Vinslott

Drömmer ni om ett ståtligt och romantiskt slottsbröllop? Beläget på vackra Österlen i Skåne ligger Kronovalls Vinslott som garanterar ett…

Bröllopsinspiration: Slottsbröllop!

Bröllopsinspiration för dig som drömmer om ett riktigt slottsbröllop. Den sagolika inramningen skapar den där magiska stämningen som gör drömmen…

Dekorera din festlokal

Har ni hyrt en festlokal till bröllopsfesten som ser rätt tråkig ut? Vi tipsar om hur ni kan dekorera er…

Brudskålen

Att servera champagne och snittar som tilltugg vid brudskålen är tradition, men här ger vi lite nya tips och idéer!

Bröllop med Great Gatsby-tema

Häng med på detta härliga 3-dagars bröllop där vigselplatsen var ett flygfält och gästerna fick dansa på bröllopsfesten i 20-tals-stass.

9 tips för en lyckad bröllopsdag

Många blivande brudar är nervösa inför bröllopet över att något ska gå fel under bröllopsdagen. I den här artikeln ger…

Bröllop – med eller utan barn?

Visst finns det en hel del att tänka på och förbereda om ni bestämmer er för ett bröllop med barn.…

Saknas: Brudslöja, smoking och vigselring

En brudslöja, en smoking och en vigselring är exempel på några saker som anmälts saknade av resenärer efter resor med…

Vintips – Lyxiga härliga bubblor

Vi är mer kunniga och nyfikna på bubblande vin än någonsin förr. Effekten blir att det lanseras fler mousserande viner…

Vad du ska satsa på till bröllopsmiddagen

Ett stort dignande buffébord eller smårätter som delas bland gästerna – här är trenderna!

Allt du behöver veta om bröllopstårtan

Att bestämma utseende, smak, form och att tillsammans med en duktig tårtkreatör skapa en bröllopstårta som fullständigt golvar era bröllopsgäster…

Polen- mer fest för pengarna!

Många känner inte till vad Polen har att erbjuda och alla vackra platser som inte alltid är lätta att hitta…

Ronnums herrgård

Ronnums Herrgård har stor erfarenhet av att arrangera bröllop och ser till att ert bröllop blir allt vad ni tänkt…

Vett & Etikett på bröllop

Att bli bjuden på bröllop är en ära! Men vad finns det för vett & etikett-regler när det kommer till…

Så lyckas du med bröllopsdekorationer

Här får du expertens bästa tips för vad du ska tänka på när det gäller bröllopsdekorationer.

Vårens nyheter inom bröllopsdekorationer

Årets färger på bröllopsdekorationer är dova blåa färger, ljusrosa, vitt och guld. Att våga satsa lite mer på dessertbord och…

Mousserande vin – smakfulla bubblor

Idag finns det en uppsjö av mousserande viner, men vilken sort ska ni som brudpar bjuda på? Vi på Bröllopsmagasinet…

Trender inom trycksaker och dekorationer

För gästerna börjar bröllopet redan med inbjudningskortet och det är inbjudan som sätter stämningen på resten av bröllopet och skapar…

Vilken bröllopstårta väljer du?

Att välja bröllopstårta är kanske den trevligaste av uppgifter i bröllopsplaneringen. Men vilka smaker ska ni satsa på och vad…

Dekorera mera

Klänningen är bestämd, ringarna inköpta, vigselplatsen är bokad och festlokalen likaså. Nedräkningen till bröllopet har börjat och ni börjar tänka…

Bröllopsdekorationer bli inspirerad

Inspirerande bildgalleri med bröllopsdekorationer från Bröllöpsdekorationer.com

Bröllopsmeny från hela världen

Varför inte testa något nytt till repetionsmiddagen eller bröllopsfesten? Vi på Bröllopsmagasinet har listat små rätter från världens alla hörn…

Bordsdukning för ditt bröllop

I dag är det vanligast med flera små, runda bord vid bröllopsmiddagen. Men det är inte säkert att det som…

Bröllopstårtan

Bröllopstårtan känns för de flesta som ett självklart inslag på bröllopsfesten. Men det finns alternativ, eller kanske snarare komplement. Bröllopstårtan…

Temabröllop – därför är det så populärt

Att välja ett tema kring sitt bröllop är idag mer en regel än ett undantag. Temat kan till exempel vara…

Rosa är hetaste trenden

Röda rosor har länge varit nummer ett vid blomsterbeställningar hos florister för romantik i vardagen eller till speciella högtider. Men…

Brudbuketten – tre olika stilar

Har du svårt att välja brudbukett? Här får du tips om några olika stilar och vad de passar till.

Inspiration för boho-bruden

I samarbete med Adorn Invitations visar vi den här vackra fotoserien med influenser av lavendel och bohemisk ande. Inspirationen bakom…

Bakom kulisserna – photoshoot!

Häng med bakom kulisserna på Bröllopsmagasinets senaste fotografering av vackra bröllopsklänningar och kostymer

Sommarbål till sommarens bröllop och fester

Äntligen festsäsong – med bröllop, midsommar, spontana grillkvällar och trädgårdsmingel. Många gäster innebär många drinkar. Så gör det enkelt för…

Låt bröllopsdagen vara kantad av blomster

En viktig del under bröllopsdagen är blommorna. Såväl i form av en vacker brudbukett men även som dekoration och stämningshöjare…

Rehearsal dinner vs. brunch

Att förlänga bröllopet är fantastiskt och det kan göras på många sätt. Samla dina nära och kära på en rehearsal…

Bröllopsmeny från Bjärsjölagård

En klassisk bröllopsmeny med en förrätt på delikatessen hälleflundra , huvudrätt på mörad flap steak och avslutningsvis en dessert på…

Herrgårdsromantik

Gimo Herrgård har en gedigen erfarenhet av av att arrangera bröllop, med egen florist, sommelier och fest- och bröllopskoordinator som…

Elisefarm i hjärtat av Skåne

Mitt i vårt sydligaste landskap kan ni besöka Elisefarm vars vitkalkade längor bjuder in till en skön weekend på tu…

Dekadens och glamour på Dorsia Hotel & Restaurang

Att kliva in på Dorsia Hotel & Restaurant är som att kliva in i en film. Här kliver du in…

Brösarps Gästgifveri & SPA

Det skånska gemytet är en självklarhet på detta gästgiveri med anor från 1600-talet. Addera en dos unik natur som lockar…

Anrikt bubbel i alkoholfri variant

Till våren och sommarens alla bröllop och festligheter vill vi naturligtvis servera något bubbel i glasen. Den här säsongen finns…

Brudgummens bästa tips

Att gifta sig är något de flesta bara gör en gång i livet. Och när man gör något för första…

Här är de bästa kärlekslåtarna

Mazilys medlemmar har korat de 69 bästa kärlekslåtarna. Bland låtarna återfinns både klassiker och riktiga pärlor, men även några mer…

Nya tidens bröllopstårtor

Mode och internationella influenser har fullkomligt tagit den svenska bröllopsvärlden med storm. De bröllopstårtor som idag tillverkas på konditorier över…

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Skapa ditt eget Bridgerton-bröllop!

Romantik, pastellfärger, elegant mode, lyxig atmosfär och historia från 1800-talet i England. Låter det som ditt drömbröllop?

Läs mer

Villa Belparc

Villa Belparc, vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen är en perfekt plats för dig som vill ha unika omgivningar och…

Läs mer

Skapa ”Wow-faktor” på ditt bröllop med en tuktuk!

Det är de små detaljerna som skapar den "wow-faktorn" som gästerna kommer att minnas länge. Hyr en tuktuk till bröllopet!

Läs mer

Bröllop på Stenungsögården

Vi vet hur viktig denna stora dag är för er och därför måste allt bli precis så perfekt som ni…

Läs mer

Bröllop, möhippa eller svensexa?

På Tweed Hotell, inbäddat i den idylliska skönheten på Skaftö i Bohuslän, skapar vi minnen för livet.

Läs mer

DJ på bröllopet

Stefan berättar mer om hur en DJ jobbar på ett bröllop och varför det är en bra idé att boka…

Läs mer

Sjömagasinet – en unik festlokal i Göteborg

Bröllop på Sjömagasinet är en enastående upplevelse. Sommartid går solen ner i hamninloppet, champagne på bryggan är ett måste.

Läs mer

Neonskylt till bröllop!

Ge ditt bröllop extra glow med en unik, skräddarsydd neonskylt som firar er speciella dag.

Läs mer

Offline vigsel, online bröllopsfest

Att använda Sociala Medier på rätt sätt kan verkligen ha stor positiv effekt i samband med bröllopet.

Läs mer

Skapa rätt stämning på bröllopsfesten

För många nygifta är musiken på bröllopsfesten väldigt viktig, den sätter den rätta stämningen och är ofta avgörande i underhållningssynpunkt.…

Läs mer