PROMOTION

Tältspecialisten

Tält till festen? Vi har tält för varje tillfälle!

Vi vet att lyckade arrangemang kräver kreativa ider, noggrannhet och det lilla extra,  därför har vi som motto att alltid försöka överträffa kundens förväntningar i form service, perfektion, engagemang, omtanke och fräscht materiel.
Festtält, partytält, mässtält, bröllopstält, monter samt ett brett sortiment av tillbehör i form av golv, bord, stolar, bänkset, scenpodie, eventmattor, dekorationer, mässtillbehör, kristallkronor, stolsöverdrag, porslin, linne, barmoduler, värmesystem mm.

Ska du ha fest? Vi är proffs på catering, events och evenemang!
Efter många år och uppdrag bakom oss har vi en riktig erfarenhet av olika typer av evenemang, från 100-års jubileum med tusentals personer till privata bröllopsarrangemang! Höganloft har tillsammans med välmeriterade kocken Mats Nordström som kreativ inspiratör i köket arbetat fram ett helt nytt cateringsortiment. I sortimentet finner man fler närproducerade produkter, småländska specialiteter och mer grönt skönt! Här finns något för alla, för små och stora sällskap, för företagsarrangemang och privata fester som konfirmation, student och grillfest!

Vi gör även ofta skräddarsydda förslag utöver vårt beställningssortiment. Referenser och bilder mm finns vid förfrågan.

Välkommen till Tältspecialisten!

Tältspecialisten Finnveden AB
Viks Gård, 330 27 Hestra
Tel: 0371-210 52
Mail: info@taltspecialisten.se
www.taltspecialisten.se

LÄS MER


Håll koll på oss