Undersökning – brudpar

Genom att svara på dessa frågor hjälper du oss att planera innehållet i kommande Bröllopsmagasin. Som tack för hjälpen har du chansen att vinna en utav nedanstående priser. 60 stycken vinster ska lottas ut och en lycklig vinnare tilldelas det exklusiva hänget Evernel från Diamanter Edwardson värde 4800kr.

Vår strävan är alltid att förbättra oss för de blivande brudparens skull. Stort tack för att ni hjälper oss att bli ännu bättre!

Sista tävlingsdag är 26/4-2015

Tävlingen är avslutad…

Vinster

Title

Diamanter Edwardson är en av Sveriges största diamant återförsäljare med ett fantastiskt sortiment av diamanter i alla kvaliteter. Deras måtto är att alltid ha mycket bra priser och produkterna i lager. Första priset är hängsmycket Evernel (exkl. kedja). Evernelhänget är i Vitt guld 18kt med totalt 10 briljanter som tillsammans bildar intrycket av en 0,25ct.

Värde: 4800kr

 

 

 

 

 

Tindra– It’s all in the details, add a touch of magic with Tindra. Vinsten från Tindra innehåller ett litet urval av deras mest romantiska produkter.

Värde: ca 400kr

 

 

 

 

 

 

Lulu Dk– Originalet, Lulu DK Tattoos, är ett New York-baserat varumärke skapat av konstnären och designern Lulu deKwiatkowski. Gör som Hollywoodkändisarna Beyoncé, Sarah Jessica Parker och Katie Holmes och smycka dig personligt med iögonfallande vackra juveltatueringar. Tattoos i silver och guld ger huden ett underbart vackert skimmer och lyster. Passar lika bra till vardags, på beachen och till fest.

Värde: 295kr

 

 

 

 

Schwarzkopf– Extremt trött, strävt hår behöver en sak: en extra dos av riktig näring och vård. Men för att fungera, måste eventuella behandlingar tränga in på djupet i hårstrået. Schwarzkopf GLISS har nu utvecklat en ny hårvårdsserie som gör just detta, tack vare innovativ teknologi och ett aminoprotein-serum. Du har nu chansen att vinna ett kit med produkter från GLISS Serum Deep Repair.

Värde: ca 220kr

 

Kylskåpspoesi– Hur väl känner du egentligen personen som du levt med i 10 år, din nya heta dejt eller han eller hon som du just står i kast att gifta dig med? Älskling är ett frågespel med över 300 frågor. Intressanta, kreativa, humoristiska och avslöjande frågor där man lär sig en hel del nytt om sin partner, sig själv och relationen.

Värde: ca 200kr

 

 

 

 

Glimra Förlag är ett svenskt företag som producerar och säljer presentböcker och kort. De tycker att alla presenter borde vara genomtänkta, personliga och kärleksfulla, men vet också att sådana gåvor är svåra att hitta. Därför startades Glimra Förlag. Boken ”En Kärleksförklaring” hjälper dig att dokumentera minnen, känslor och tankar kring förhållandet. Hur kändes det när ni träffades? Hur ser vardagen ut just nu och vilka drömmar för framtiden finns? Föreviga smeknamn och samtalsämnen, och ta tiden att ge riktigt bra komplimanger som består – en kärleksgåva som garanterat kommer att uppskattas!

Värde: 149kr

 

Glossybox– En lyxig box full av skönhet. Glossybox är den perfekta vardagslyxen. Du kan vinna en lyxig box med fem skönhetsprodukter i mindre format med spännande varumärken. Förutom produkterna innehåller boxen även information om dess innehåll och egenskaper, samt tips på hur du bäst använder, applicerar och stylar med dem.

Värde: 139kr

 

Van Asch– sometimes colourfully playful, sometimes darkly desirable, but always a little bit bonkers (eccentric). Secret Heart är anteckningsblocket där du kan skriva ner alla dina tankar och idéer, en klotterbok, en dagbok, för att skriva ner era bröllopsplaneringar eller varför inte som en gästbok på er bröllopsdag. Sidorna är linjerade och vackert inramade med vintage design.

Värde: ca 130kr


Håll koll på oss