PROMOTION

Västkustbröllop när det är som bäst!

På anrika Lyckorna i Ljungskile vilar denna västkustpärla bara meter över ett kluckande salt hav – vi är det självklara bohuslänska valet för ER brudskål, ER bröllopsmiddag samt ER bröllopsfest!

Börja ert bröllopsfirande med ER brudskål på en av våra magnifika terraser. Här njuter ni av storslagna vyer över Ljungskileviken med ett glas bubbel i hand, eller varför inte gör det mer personligt och bjud  på ER favorit drink och kanapéer? När ni är färdig minglade, bjuds ni till bords för att avnjuta ER bröllopsmiddag i vår stilfullt inredda matsal. Menyn ni serveras har vi tillsammans arbetat fram och innehåller rätter med smaker som passar just ER! Givetvis serverad med noga utvald dryck som garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi ser med glädje framemot att välkomna ER och era gäster till oss, oavsett om ni är ett mindre eller ett större sällskap – vi kan hålla upp till 150 gäster.

Låt oss med vår expertis hjälpa ER planera och framför allt fira ER stora dag – då det enda ni behöver göra är att säga JA!

Läs mer på: lyckornabrygga.se

LÄS MER


Håll koll på oss