PROMOTION

Bröllop med allt ni kan önska er!

Villa Långbers är en perfekt plats för att fira bröllop. Det är gudomligt vackert här uppe på toppen i Tällberg, både i vinter­skrud och sommardräkt.

Vi arrangerar bröllop med festmeny och boende för upp till 100 gäster. Hotellets egen bröllopskoordinator tar hand om alla detaljer som hör ett bröllop till. Matsal med utsikt över Siljan. Stora sällskaps rum och fina hotellrum. God mat och dryck till bra priser.

Fira i dagarna tre: Ert bröllop ska vara ett minne för livet. Dagar att slappna av och njuta med familj och vänner. Vi prioriterar gemenskapen med era gäster. Om ni är minst 60 personer får ni hela hotellet för er själva, fredag – söndag. Vi har tagit fram ett ytterst förmånligt rumspris till era bröllopsgäster så att så många som möjligt ska bo med er på hotellet hela helgen.
Matsal, gästrum och bröllopssvit.
Matsalen, med plats för max 100 gäster och de flesta av våra rum har vacker utsikt över Siljan. Två stora sällskapsrum med soffgrupper. 50 rum, nyrenoverade och fräscha för era gäster. För brudparet finns två minisviter i huvudbyggnaden att välja mellan. Vill ni viga er på hotellet, kan vi sätta upp ett partytält på gräsmattan som vigselrum. Eller så väljer ni en intim vigsel uppe på vår takterrass.

Bröllopsmeny: Vi har tagit fram förslag till bröllopsmeny – anpassade efter säsong. Menyer att inspireras av. Och att maten är god, kan ni själva konstatera när ni äter en avsmakningsmeny hos oss, med två olika för-, varmrätter och desserter.

Höst och vinterbröllop: Populäraste bröllopshelgerna är på våren och försommaren. Men det finns klara fördelar med höst- och vinterbröllop. Färre fester ger flera gäster, som tackar ja och inte är bjudna på något annat bröllop just den tiden.

Kontaktuppgifter:

Vår Herres Gattu 2, 79370 TÄLLBERG
0247-50290
info@villalangbers.se
www.villalangbers.se


Håll koll på oss